KOCAMAN: SÜRÜNME DÖNEMİNDEYİZ

KOCAMAN: SÜRÜNME DÖNEMİNDEYİZ

Aykut kocaman ve futbolcular basın toplantısı düzenledi

 

Şike soruşturmasının ardından Şampiyonlar Ligi´nden de men edilerek zor günler geçiren Fenerbahçe´de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile futbolcular Alex De Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, bir basın toplantısı düzenliyor.

KOCAMAN: SÜRÜNME DÖNEMİNDEYİZ

Aykut Kocaman, konuya girmeden önce duruma uygun küçük bir tanıtım yapmakta fayda var. Gem takımımıza hem de Kulübümüze yapılan süründürme politasıdır. Özellikle bu dönemde yaşananlar çok üzüntü verici. Taraftarlardan bize sahip çıkmasını bekliyoruz.Ben TFF´nin kararı aldığını düşünüyorum. Fenerbahçe´nin son derece hak ettikleri Şampiyonlar Ligi platformundan mahrum bıraktılar. Son derece yanlış bir karar. Federasyon´un aynı şekilde gereğinin yapılmasını istiyoruz. Süper Ligi´nde mücadele edeceksek neden Devler Ligi´nde yokuz. Bütün Fenerbahçeliler bir piyon gibi görünüyoruz. İnşallah bu süründürme dönemi bir an evvel biter.

VOLKAN DEMİREL: AMATÖR KÜMEYE DÜŞSEK BİLE FENERBAHÇE´DEYİM

Volkan Demirel, bütün takımın izin gününde toplanıp 3 saat boyunca kararı tartışması ve Bank Asya´da oynamak istememeiz bizim nasıl bir kenetlenme içinde olduğumuzun bir göstergesidir. Bizim isteğimiz Bank Asya´da beyaz bir sayfa açmak. Bizi Şampiyonlar Ligi´ne göndermiyorsanız eğer Bank Asya´ya gönderin. Bütün futbolcular burada kalacak. Amatör kümeye de gitsek ben Fenerbahçe´de kalacağım. Yabancı arkadaşlarım da burada kalacak. Bütün takımın düşüncesi burada olmak. Volkan, hakkımız yendiği için buradayız. Emre, beni İngiltere´de ırkçılıkla suçladılar. Bir Türk iseniz eğer sizi bir şekilde suçlu çıkarmaya çalışırlar. Eğer güçlü değilseniz sizi her zaman ezemeye çalışırlar. UEFA´nın vermiş olduğu karar skandaldır. Milan´a ve Juventus´a neden yapamadılar.

EMRE: ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL ŞAMPİYONLUĞUMUZ

Emre, Alex özel sebeplerden dolayı burada değil. Takım görüntüsünü çizdiğimiz için buradayız. 3-4 saatlik çok güzel bir toplantı yaptık. Devamında yöneticiler de bize katıldı. Her ne kadar hak etmediğimiz bir süreç yaşasak da güzel bir duruş ortaya koydu. Şu andan itibaren biz futbolcular kulübümüzn menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Fenerbahçe nerede oynarsa oynasın biz buradayız. Anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluk kazandık. Bizler Fenerbahçe´nin her zaman yanındayız. Emre, ortada bir şeyler varsa bir günde her şey açığa çıksın istiyoruz. Dün benim milli takımı boykot ettiğim yönde haberler çıktı. Bu tamamen vicdansızlıktır. Takımdan ayrılacak futbolcular kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek istiyor. Biz kendimizi Şampiyonlar Ligi´ne göre hazırlamıştık.

KOCAMAN: FENERBAHÇE ÜZERİNE KURULMUŞ BİR ORGANİZASYON

Aykut Kocaman, masa başında elimizden alınan Şampiyonlar Ligi onur kırıcıdır. Bütün rakiplerimizi doğru işler yaparak yendik. Durumdan yararlanmaya çalışan kulüpler de var. Bu kulüplerin çok net bir şekilde Fenerbahçe´nin gücünden hoşnut değiller. Federasyon´daki bağlantılarıyla bunu gerçekleştirmek istiyorlar. Bir basketbolcu gelip futbolu yönetmeye çalışıyor.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener´in açıklamaları bana samimi gelmiyor. Bizi ne öldürüyorlar. Ne de güldürüyorlar. Bu tamamen Fenerbahçe´nin üzerine kurulmuş bir organizasyondur. Beşiktaş ve Trabzonspor yan unsurlardır. Sadri Şener´in hemen yurt dışı yasağı kalkması da bunun en güzel örneğidir. Şike eğer varsa bizim burda oturmamızın hiçbir anlamı yok. Futbol sahasında bir tane somut örnek verin. Karabük maçında rakip kaleci 90+3´te gol aramaya bizim kalemize geliyor. Biri bunu bana açıklayabilir mi. Elde ettiğimiz Şampiyonlar Ligi elimizden alındı. Yakında da şampiyonluğumuzu elimizden alacaklar. Sonra bir alt kümeye düşerecekler. Kademe kademe devam ediyor bu organizasyon. TFF´nin bizi süründürmesini istemiyoruz. Federasyon acilen karar vermelidir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.