Kocaman'dan Alper Potuk İtirafı!

Kocaman'dan Alper Potuk İtirafı!

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Alper Potuk ve yabancı santrafor transferi hakkında açıklamalar yaptı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirsporlu Alper Potuk’un transferinde bir takım sıkıntılar olduğunu söyledi.

Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının yeni sorularını yanıtlayan Kocaman, “Alper’in transferinde bir sıkıntı mı oluştu?” şeklindeki soru üzerine, “Evet, aşılıp, aşılmaması da biraz oyuncuya bağlı” dedi.

Yabancı transferiyle ilgili daha önce ismini söylediği Borges’in de içinde olduğu seçenekli oyuncu listelerinin olduğunu kaydeden Kocaman, “Bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tabii ki transfer kolay değil. Ancak Fenerbahçe yönetimi doğru transfer yapmak için bu çabayı gösteriyor. Transferin birkaç gün içinde şekilleneceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin hocası, “2012’nin sadece bize değil, tüm insanlara sağlık, mutluluk, özgürlükler getirmesini, herkesin mutlu, başarılı ve özgür bir şekilde hayatını sürdürmesini temenni ediyorum. Tabii biraz da canımız yandığı için bunu söyleyebiliyorum, özgürlüğün de ne kadar önemli olduğunu anladık. Bunu takvim yaprağı değiştirmeyecek, ama en azından bize ve bütün insanlara böyle bir temenni de bulunma olanağı tanıyor. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun iyi bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

Olumlu taraf ağır basıyor
Kocaman, ligin ilk yarısında olumlu taraflarının da olumsuz taraflarının da olduğunu dile getirerek, “Ama olumlu tarafların daha ağır bastığına inanıyorum. Bu olumluluklar neticesinde beklentilerimizin daha da artacağını düşünerek, yine şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu, birinci gün söylediğimiz gibi bugün de daha da pekiştirerek düşüncelerimizi söyleyebiliriz” dedi.

Geleceğin neler getireceğini bilemediklerini, sadece tahminler yaptıklarını vurgulayan Aykut Kocaman, “Bunları söylerken, geçmişte yaptıklarımızı ve kapasitemizi düşünerek tahminlere yönelik yapıyorum. Hem futbol takımında hem de diğer branşlarda yine şampiyonlukların en büyük adayı Fenerbahçe. Galatasaray ile yapılan basketbol maçında basketbolcular bunu bir kere daha, belki dönemsel olarak kaliteleri çok yukarda olmasa da, ne kadar istediklerini gösterdiler. Biz de aynı isteği sezon sonuna kadar göstereceğiz” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.