KOCAMAN'DAN ŞOK EDEN AÇIKLAMA!

KOCAMAN'DAN ŞOK EDEN AÇIKLAMA!

Spor - 22 Ağustos 2012 14:56“Oyun içinde üst seviyede oynadığımız anlarda 2. golü yemek bize yakışmadı. Tur şu an bana göre ortada. Ama Spartak Moskova 2-1 kazandığı için tur onlara biraz daha yakın.”

 

Moskova deplasmanından 2-1’lik skorla dönen ve rövanş için avantaj yakalayan F.Bahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman ise herkesin aksine turun Rus ekibi Spartak Moskova’ya yakın olduğunu söyledi. Maçın ardından konuşan deneyimli hoca, önceki gün yaşanan ve tüm Türkiye’nin lanetlediği G.Antep’teki terör saldırısına değinirken “Türkiye bir türlü terör faliyetinden kurtulamadı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Takım olarak soyunma odasında olaya tepki gösterdiklerini belirten Kocaman, 2-1’lik mağlubiyet için şunları söyledi: “3 Temmuz, bu maçın hazırlıklarının başlangıcıydı. İyi başladık ama 2. gol bize yakışmadı.

Mücadele öncesinde Spartak Moskova’nın saldırmayacağını ve daha kontrollü oynayacağını bilyorduk. Amacımız topun kontrolünü ele almaktı. İlk 30 dakikada baskılı bir futbol ortaya koydular ama biz de ağırlığımızı koyarak devreyi gol yemeden kapatmayı başardık.

Golü bulacağımızı düşündüğümüz anlarda topu kalemizde gördük. Türk takımlarının sorunlarından bir tanesi, oyundaki etkinliğimiz ve iyi oynama süremiz arttığı anda daha evvel vermediğimiz fırsatları kolay vermeye başlmamız. Yediğimiz gole verdiğimiz yanıttan sonra maçtaki en organize oyunumuzu  sergiledik. Tur şu an bana göre ortada. Ama Spartak Moskova 2-1 kazandığı için tur onlara biraz daha yakın.

‘EMENIKE’Yİ ÇOK İSTEDİM’
Emenike uzun  süre Türkiye’de oynadı. Ben de onu çok istemiştim takıma. Ciddi bir ücret  ödeyerek transfer etmiştik. Ben de o da F.Bahçe’de olmasını çok istiyorduk.  El öpme hareketi biraz daha belki onun içindir diye tahmin ediyorum.

Her maçın kendi içinde ayrı bir senaryosu vardır. İçerideki maçta, maç  öncesinde yazacağımız belki de ofansif senaryonun hayata geçmesi için çok çaba  sarf edeceğiz. Tur için bize bir golün yeteceğini hiçbir zaman aklımızdan  çıkarmadan maçı düşüneceğiz. Sert, hızlı ve istekli bir takıma karşı oynadık. Genel olarak oyundan memnunum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.