Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

Kocasını Bıçaklayarak Öldürdü

Ataşehir'de bir kadın bıçaklayarak öldürdüğü eşinin cesedinin başında tam 12 saat bekledikten sonra polise gidip teslim oldu.

İddiaya göre, sürekli kavga eden A.T (50) ve G.T (35) çifti, dün akşam yine tartışmaya başladı. Eşine şiddet uyguladığı ve dayak attığı iddia edilen A.T akşam üzeri çıkan tartışmada da eşini yine dövdü. Çektiği sıkıntıya ve dayağa dayanamayan genç kadın mutfaktan aldığı bıçakla eşini üç yerinden bıçaklayarak öldürdü. Akşam saat 18.00 sıralarında işlenen cinayetin ardından genç kadın evde oturmaya devam etti. Aradan 12 saat geçtikten sonra sabah saat 06.00'da G.T karakola giderek eşini öldürdüğünü söyleyip teslim oldu.

Ferhatpaşa Mahallesinde meydana gelen korkunç olayın ardından komşuları büyük şok geçirirken, karı kocanın sürekli tartıştıkları A.T'nin aynı zamanda alkol kullandığını anlattı. Eşinin cesediyle tam 12 saat geçiren G.T karakoldaki ifadesinde de eşinin alkol kullandığını ve kendisine şiddet uyguladığını anlatarak cinayeti bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi. Adliyeye çıkarılan genç kadının yüzünde ve gözünde morluklar olduğu görülürken, G.T çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :