Kolot Sağlam'ı İstiyor

Kolot Sağlam'ı İstiyor

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot; Ertuğrul Sağlam'dan Mustafa Denizli'ye, başkanlık seçimlerinden transferlere bir çok konuda ilginiç açıklamalar yaptı. Kolot'tan Ertuğrul Sağlam'la ilgili öngörüde bulundu.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Celal Kolot, Beşiktaş gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. D Spor'da yayınlanan Aydın Cingözle Açık Açık programına konuşan Kolot; Ertuğrul Sağlam'dan Mustafa Denizli'ye, başkanlık seçimlerinden transferlere bir çok konuda ilginiç açıklamalar yaptı.

SAĞLAM ŞİMDİ DAHA BAŞARILI OLUR

Beşiktaş'a teknik direktör olduğunda yönetimde olmasına rağmen Ertuğrul Sağlam'a karşı çıkan ve eleştiren Kolot, Ertuğrul Sağlam konusunda yaptığı açıklamada, "Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın başına çok genç yaşta geldi. Biz o dönem Lucescu'yu beklerken Başkan Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam ile anlaştı. Ertuğrul Sağlam bana belki kırıldı ancak Beşiktaş'ın başındayken takımayararlı olamayacağını söyledim. Bursaspor'da çok başarılı işler yaptı. Bir iki yıl sonra Beşiktaş'ın başına gelirse gerçek anlamda başarılar elde edebilir." dedi.

DENİZLİ 2. SEZONUNDA BAŞARISIZ

Mustafa Denizli'nin ikinci sezonunda çalıştırdığı takımlarda başarılı olamadığını vurgulayan Celal Kolot, "Beşiktaş yönetimi, Denizli "Dinlenmek istiyorum" dediğinde başka bir ismi takımın başına getirmeliydi. Yenidönem için Denizli ile yapılan anlaşmanın Beşiktaş için iyi olup olmayacağı konusunda kaygılarım var." şeklinde konuştu.

"QUARESMA BİTTİ GİBİ ANCAK DENİZLİ İSTEMİYOR"

Transfer konusuna da değinen Kolot, "Beşiktaş, İnter'den Queresma'yı alırsa çok iyi bir transfere imza atar. Bildiğim kadarıyla Queresma'nın transferi yüzde 80 bitti ancak Mustafa Denizli sıcak bakmıyor. Denizli'nin "Sağ kanatta oynayan çok futbolcumuz var. Kaynağı başka bir bölgede kullanmalıyız" diyerek transfere sıcak bakmıyor. Inter, Queresma için 10 milyon Euro istiyor; ancak Beşiktaş bu transfer için Inter'e 8 milyon Euro vererek bitirecek. Eğer gelirse Queresma'da yıllık 3-3.5 milyon Euro kazanacak. Mustafa Denizli'nin Queresma konusuna sıcak bakmaması Serdal Adalı'nın kırılmasına neden oldu. Adalı'nın "madem istemiyordu neden iki kez İtalya'ya gittik" demiş." ifadelerini kullandı.

"BATUHAN UCUZA GİTTİ"

Eskisehirspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz'in kalması gerektiğini kaydeden Kolot şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'ta kalmalıydı. Önemli bir değeri kaybettik ve Eskişehirspor'a çok ucuza satıldı. PSV Batuhan'a geçen yıl 4 milyon Euro verdi. Eğer Beşiktaş'ta hala görev alıyor olsaydım Batuhan bugün kesinlikle çok iyi bir noktada olurdu."

"NİHAT BAŞARISIZ"

Nihat'ın başarısız olduğunu söyleyen Kolot, "Mehmet Topuz meselesinde Beşiktaş mağlubiyet aldı. Bu durumu unutturmak için Nihat alındı ancak çok başarısız oldu. Yine Ferrari'de çok vasat ve sıradan bir defas oyuncusu asla yıldız olamaz. Bu sene Fink'in gitmesi kayıp olmaz." şeklinde konuştu.

"BAŞKANLIK HEDEFİM VAR"

Beşiktaş'a başkan olma hedefinin devam ettiğğini söyleyen Kolot, "Son seçimlerde Yıldırım Demirören bana futbol şubesini önerdi ancak kabul etmedim. Eğer bu göreve gelseydim çok başarılı olurdum. Son seçimlerde Murat Aksu aday olmasa ben başkan adayı olarak çıkacaktım. Ve eğer seçimlere ben girseydim kesinlikle çok farklı bir sonuç ortaya çıkardı. Çünkü Murat Aksu, Beşiktaş'a çok uzak kaldı." ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :