Komplo CHP'nin içinden mi?

Komplo CHP'nin içinden mi?

Deniz Baykal'ın eski yol arkadaşlarından SHP döneminin bayındırlık bakanı Onur Kumbaracıbaşı, ilginç iddialar ortaya attı.

Baykal'a yönelik gizli kamera komplosunun CHP içinden yapılmış olabileceğini söyledi. Bunu tam olarak tahmin etmenin güçlüğüne işaret eden Kumbaracıbaşı, "Hükümetin rolü var mıdır bilemem ama bana sanki içeriden yapılmış gibi geliyor." dedi. Eski bakan, Habertürk televizyonunda yaptığı açıklamada, kurultayla ilgili öngörüde de bulundu: "Sayın Baykal büyük alkışlarla delegelerin tamamının imzasıyla geriye dönecektir."

Baykal'ın CHP genel başkanlığına dönmemesinin 'mucize' olacağını savunan Onur Kumbaracıbaşı, "Dönmezse diye bir şey yok. Kimse erkenden ağlamasın, Sayın Baykal döner. Dönmese bile kimin geleceğinin pek önemi yok." dedi. Eski Bakan, gelecek kişinin de Baykal'ın etkisinde kalacağını ileri sürdü. Kumbaracıbaşı, kamera görüntülerinin gerçek olması halinde milletvekili seçimlerinde 'tek adam'ın belirleyici olmasının ne kadar mahzurlu bir durum olduğunun ortaya çıkacağını dile getirdi.

Etiketler :