KOMUTANLARI BİLE FİŞLEMİŞLER

KOMUTANLARI BİLE FİŞLEMİŞLER

Poyrazköy iddianamesi, darbe hevesine kapılan cunta üyelerinin silah arkadaşları ile komutanlarını bile fişlediğini ortaya koydu.

Poyrazköy sanıklarından Levent Bektaş’ta bulunan DVD’ye kayıtlı dosyalarda sanıkların kendi komutanlarını fişledikleri de ortaya çıktı. Yapılan fişlemede dedikodudan, özel hayatın ihlali ve iftiradan kaçılmamış olması dikkat çekici. Sanıklar general ve amiral seviyesindeki komutanlar ve eşleriyle ilgili kullanılmak üzere özel bilgi toplanmış. Kendilerinden yana olan komutanların terfi etmesi için özel gayret göstermişler. Kendilerine karşı olacaklarını düşündükleri komutanlarla ilgili topladıkları bilgileri kullanmayı düşünen sanıklar komutanların ikna olmaması halinde bilgileri kamuoyuna açıklayacaklarını belirtiyor.

İşte bilgisayarda bulunan dosyadaki dikkat çeken bölümler:

Paşa iyi kağıt oynar 

** Y. K. (yan) Ermeni dostlarımızdan D.B. ile ilişkimizi zora soktu az kalsın “ Paşanın önünü keseceklerdi ayrılmalı ayrılmaya razı olmazsa Levent Başkan çözecek. Paşa iyi kağıt oynar (borsa) abisi üzerinden kooperatiflerine kolaylık sağlayalım, Bedrettin Dalan bu konuyu çözdü.

** Tolga’yı ve Burak ı destekleyelim. Paşa bizi memnun etti parayı ve gücü sever cumhurbaşkanlığı hep hayali OYAK Yatırım Ssm i ona açalım İ. ve E. lerle iyi bir ekip.

Kontrolü elde tutmalı

** Fabrikatörle görüşüldü. Aydınlık gelecek hareketi daha aktif hale gelmeli. Şafak Yürekli kontrolü elde tutmalı, bahriyede tanıtım ve dağıtım daha fazla olmalı. 

**  / K’nın B.P’den “ “ ile, “ “ amiralin de G. Ç. ile yapacaklarının eş güdümünün sağlanması.

**  Amiral’in eşi M. Hanım’ın Gümüşhanede ki Rahip Karabet ile buluşturulmadı. E. K. Hanım ilgilenecek.

** Şafak ve F. Y. bizim çocuklardan kuvvet bunların terfisi üzerine bina edilecek alt kadememizdeki yapılanmamız için bu iki isim çok önemli F. C. Güneydoğu kökenlileri temsil edecek.

Destekleyip kullansınlar

** Belgütay Varımlı ile konuşmasının içeriğini değiştirmesi için görüşelim. Paşayı rahat bırakmasın.

** Darbe günlükleri halledilmeli Sevil (Özden Örnek’in eşi) beyanat vermeli, Tolga’ın filmlerinin reytingleri yükseltilmeli vb... 

** Tanıdıklarla ilgili olarak toplu maillerde “Kurum yıpratılıyor” şeklinde kamuoyu oluşturulmalı bunu için tanıdıklardan “mağdur” grup oluşturmalı. 

** Deşifreleri öyle bir dozda verelim ki “mağdur edilen” “uğraşılan” havası verilmiş olsun arkadaşlarımızı yıkmasın ama “uğraşıyorlar” havası verilsin arkamıza aldığımız bu rüzgârla onları “sözümüzü dinleyen amirlerimiz” destekleyip kullansınlar ve işte onlara “kurban vermedik” desinler bu çok önemli ve tuttu devam edelim.

Farklı cephe oluşturalım

** Paşanın karısı ile alevi dostlarımızı akademide karşı karşıya getirip farklı cephe oluşturalım “Paşa karısını” dövüyor diye dedikodu yayalım. 

** Paşa bizi zorda bırakırsa karısının erkek arkadaşlarını, kendi partnerlerini ve N’nin uyuşturucu dosyalarını ve görüntülerini önüne koyalım. 

** 2009-2010 yılındaki top adaylarımız Şafak Yürekli F. C.Y, Levent Görgeç ilgililere iletilsin. 

** 2010-2011 yılındaki top adaylarımız M.V.G , S. T., B. B. ilgililere iletilsin.

‘OĞLUNUN VE KENDiSiNiN iLiŞKiLERi DOSYALANDI’

** F. G. karısı vasıtasıyla Ermeni dostlarımız ve Ermeni ayağımız ve bizi çok iyi tatmin ediyor . C.A.Ç. konjenktüre uygun en güçlü adayımız B.O, D.Ö, O.U, B.Ş, T.Ü, R.E, S.E, Ş.A.

** Paşa için iyi bir kanal.

** H.E. oğlunun ve kendinin gay ilişkileri dosyalandı. 

** Paşa ile ilgili M.U. projesi çok iyi tuttu karısı ve kızıyla ilgili diyaloglar. Çok iyi organizenin en güçlü ayağı haline getirelim ve Paşayı yukarı taşıyalım. kullanabiliriz kendisine sunduğumuz imkânlarla bizi tatmin ediyor.

** Reşo (R. A.) uyuşturucu işini iyi götürüyor dosyası var. 

** Donanmanın ve Deniz Kuvvetleri’nin en tepesindeki nabzı I. - G. E. M. - A. (M.restoran) ve S. çifti ile tutuyoruz M. (“ Paşanın irtibatı) çok memnun C. G nin dünürleri (S. ailesi) bu döngünün baş aktörleri. 

** M.G’nin çok iyi irtibatları var iyi istihbarat topluyor Veli başkan, Levent başkan ve Fabrikatör çok memnun kendisi Ermeni dostlarımızdan.

** Aşağıdaki yerler hiç boş bırakılmamalı her zamanki gibi seri devam etmeli sınır ötesi projeler için çok önemli.

** Gen. Kur. İstihbarat Bşk. (E.M., S. P., A. S, )

** Gen. Kur. PPB. Yunanistan Kıbrıs Daire (A. S. Ç., M.Ş., F. G )

** Plan Prensipler (C.G, S. O.K., Dora Sungunay)

** Yama Projesi: Yamaları kullanım şeklinin ve kullanacakların belirlenmesi bu konuda sunum hazırlanması oklenmesi sonrası uygulanacak (Film)

** Paşaya özellikle. Paşaya dikte edilmeli (T.Ş., S. K, D., D. G, S,S. S.) n A.Kfyan) güneyin nabzını çok iyi tutar otelinde iyi malzeme proje çıkartır karısı ile beraber ermeni dostlarımızdandır. Paşaya maç tüyolarını A. başkan bu yolla ulaştırır.

Etiketler :