Konyaspor atak oynuyor

Konyaspor atak oynuyor

Trabzonspor kendi sahasında Konyaspor'u ağırlıyor. İstiklal marşı okundu. Hakem maçı başlattı. Maça Konyaspor'un vuruşu ile başlandı.


Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Song, Giray, Egemen, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut, Gökhan

Konyaspor: Oğuzhan, Mihajlov, Ömer, Kratochvil, Celaleddin, Cihan, Ayman, Bülent, Zafer, Serhat Akın, Veysel

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan maçı Aytekin Durmaz yönetiyor. Durmaz'ın yardımcıları Erhan Sönmez ve Mustafa Sönmez..

Şu an İstiklal marşı'nın okunması tamamlandı ve taraflar son hazırlıkları yapıyor...

Maça Konyaspor'un vuruşu ile başlandı. Uzun bir vuruşla Konyaspor rakip kalede ilk atağı geliştirmek istedi ama Trabzonspor defansı bu atağı taçla kesti...

Maçın üçüncü dakikasında Trabzonspor'un kullandığı serbest vuruş sonrası defansın arkasından yapılan bir vuruş topu ağlara gönderdi ama top gol olarak değer kazanmadı. Hakem bu pozisyonda ofsayt tespit etti. Selçuk'un kullandığı serbest vuruş sonrası altı pas içinde kalan iki Trabzonsporludan biri olan Giray kafa vuruşu ile topu ağlarla ağlara gönderdi ancak bu top gol olarak değer kazanmadı..

Yattara dördüncü dakikada topu sağ kanattan taşıdı ve ceza alanına ortaladı ama kimsenin olmadığı pozisyonda topu kaleci Oğuzhan rahatlıkla kontrol etti.

8. dakikada Egemen'in pasıyla hareketlenen Umut,  Ayman'ın yaptığı müdahale sonrası yerde kaldı. Faul atışından sonuç alınamadı.

Konyaspor 12. dakikada Veysel ile tehlikeli geldi. Veysel cezaalanına girdi ama tam topla buluytuğu anda kendisini onun önüne atan Song çok önemli bir pozisyonu başlamadan bitirmeyi başardı.

14. dakikada bu kez Serhat tehlikeli şekilde defansın arasına sızdı ve topu istedi. Song yine müthiş bir zamanlama ile kendisini topun önüne atarak atağın gole dönüşmesini engelledi.

18. dakikada Veysel 6. pasın içinde kale ile karşı karşıya kaldı vuruşunda herkes gol beklenken son anda uçarak müdahele etmeyi başaran Song'un ayak darbesi ile top dışarı gitti. Bu müdaheli ile Song takımını ard arda 5 dakika içinde 3 golden kurtarmış oldu.

 20. dakikada Veysel defanstan bir kez daha sıyrıldı ve ceza alanı içindeki Serhat'a topu kazandırmak istedi ama bu kez Egemen topu Serhat'ın kazanmasına izin vermedi. Kaleci topun kornere gitmesini enelledi ve atak sona erdi.

21. dakikada bu kez Konyaspor bülent ile ceza alanına sol kanattan girdi, önündeki rakibinden kurtulmayı başardı ama topu kaleye gönderemedi.

22. dakikada kazanılan serbest vuruşta  Ayman topu 30 metreden doğrudan kaleye göndermeyi denedi ama top kaleci Syla'nın kontrolü altında avuta gitti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :