Konyasporlu Poljac tehlikeyi atlattı

Konyasporlu Poljac tehlikeyi atlattı

Geçtiğimiz gün kardeşi Mario ile geçirdiği trafik kazasında boyun kemiği kırılarak ağır yaralanan Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

 

Her iki bacağı ve kollarındaki kısmi felcin sürdüğü öğrenilen Poljac, Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Futbola geri dönmek istiyorum. Herkesten dua bekliyorum." dedi.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Alper Yosunkaya, Norveçli futbolcunun hayati tehlikeyi atlattığını, ancak bacaklarında ve kollarındaki felç durumunun sürdüğünü bildirdi.

Yosunkaya, "Yaşamsal açıdan bundan sonra bir tehlike söz konusu değil. Artık rehabilitasyon süreci başlayacak. Poljac'ın şu an itibariyle bilinci açık ve çevresindekilerde konuşabiliyor. Kardeşi Mario'nun sağlık durumu da ameliyatın ardından daha da iyiye gitmeye başladı." diye konuştu.

Genç futbolcunun annesi Ljubica ve babası Branimi Poljac'ın oğullarının başından bir an olsun ayrılmadıkları öğrenildi.

KAZA

Poljac ve kardeşi Mario'nun içinde bulunduğu 42 BN 419 plakalı otomobil, 2 Nisan'da Mobilyacılar Üst Geçiti'nde bariyerlere çarparak, yaklaşık 7 metre yükseklikten düşmüş, kazada, Poljac ve kardeşi Mario yaralanmıştı.

Etiketler :