KORAY AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KORAY AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasım günü yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, milliyetçi ve ülkücü hareketin, MHP yönetimin değişmesi için adeta bir ''işaret fişeği'' beklediğini söyledi.

''Bu işaret fişeğinin fitilini, bugün resmen ateşliyorum'' diyen Aydın, ''4 Kasım 2002 sabahından başlayan AKP iktidarını bitirmek üzere 4 Kasım 2012 günü yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da, MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğumu resmen ilan ediyorum'' ifadelerini kullandı

Partisi ve Türkiye için 4 Kasım tarihinin önemli bir dönüm noktası olacağını savunan Aydın, mevcut parti yönetimini eleştirdi.

''MHP, 'küçük olsun, bizim olsun' anlayışıyla yönetilemez, yönetilmemelidir. MHP yönetiminde artık değişim zamanı gelmiştir'' şeklinde konuşan Aydın, şunları kaydetti:

''Çünkü bu yönetim anlayışı, ülküdaşlarımız arasında ümitsizliğe ve yılgınlığa yol açmaktadır. Sadece aldığımız seçim sonuçları bile bize mevcut yönetim anlayışının, yanlış olduğunu belgelemiyor mu? Seçimlerde yaşadığımız başarısızlıklar, daha ne zamana kadar, şerefliyenilgiler olarak takdim edilecektir? En önemlisi MHP'nin seçimlerdeki kronikleşmiş başarısızlıkları, daha ne zamana kadar dış etkenlere bağlanacaktır? Ülkücünün ömrü 'iktidar' müjdesi bekleyerek mi geçecektir?

Sadece iktidar partisinin icraatları doğrultusunda tepki beyan eden, onu da gecikmeli şekilde yerine getiren partimiz, belirlenmiş gündeme geç intibak eden ve takip eden bir görünüme sahiptir. Haftada bir gün yapılan grup açıklamalarının dışında, dişe dokunur bir faaliyet sergilemeyen Genel Merkezimiz, alanda varlığı belli olmayan ve hatta bundan özenle kaçınan bir kimliğe büründürülmüştür. Çalışmadan, ter akıtmadan, kafa yormadan ve emek harcamadan, bir parti asla başarılı olamaz. Onun için biz MHP'de siyasal tembelliğe son vermeye, gece-gündüz demeden çalışmaya, üretmeye ve başarmaya geliyoruz.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.