Koray Aydın cemaatçi mi?

Koray Aydın cemaatçi mi?

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk MHP Genel Başkanı Koray Aydın ile ilgili 'cemaatçi mi?' iddialarını açıkladı.

GAZETECİLER.COM-Gazeteci Saygı Öztürk, Gökmen Karadağ'ın hazırladığı Haberaktif programına katıldı. Öztürk, MHP Genel Başkanlığı'na aday olan Koray Aydın ile ilgili cemaatçi iddilarına cevap verdi.

Gökmen Karadağ'ın, 'Koray Aydın ile ilgili cemaat iddiası bunu kim yapıyor ve bu iddiayı neye dayandırıyor? Koray Aydın ne diyor bu iddiaya' şeklindeki sorusuna Öztürk, önemli açıklamarda bulundu.

CEMAATÇİ İDDİASININ SEBEBİ

"Evet ben de bunu merak ediyorum son dönemlerde Koray Aydın’ın cemaat ile bağlantıları dile getiriliyor. Bu şundan kaynaklanıyor. Biliyorsunuz MHP’de milletvekili seçimleri öncesinde kaset skandalları yaşandı. Partinin üst yönetiminde yer alan 10 kişi isitifa etmek zorunda kalmıştı. İşte o günlerde cemaatle yakınlığı ile bilinen bir gazetede Ankara’da 25. kuruluş yıldönümü kutlaması yapılacaktı. MHP’li milletvekillerinin tamamına davetiye gelmesine rağmen bu davete sadece Koray Aydın katılmıştı. Hatta orada bir konuşma yapıp gazete yönetimine başarılar diledi.

CEMAAT TOPLANTILARINA KATILDIM

Şimdi MHP’nin bütün milletvekilleri Devlet Bahçeli dahil kimsenin katılmadığı bir toplantıya katılması ve ayrıca genel başkan adayı olduğu günlerde zaman yaptığı açıklamada her başarısızlıkta okyanus ötesini suçlamak gibi yorumlarda bulunması Koray Aydın'ın 'acaba bu cemaatle bağlantıları mı var?' sorularına neden oldu. Koray Aydın’a açıkça sordum. 'Ben o toplantılara katıldım ve benim cemaatçi olmadığımı bütün MHP camiası bilir ama her aday olana bir kulp takıyorlar bunun sonucunda bana da öyle bir yakıştırma yapıldı'

Gökmen Karadağ'ın 'Yani ben bütün cemaatlerin topalntılarına gidiyorum mu diyor Koray Aydın ?' sorusu üzerine Öztürk; "Gidiyorum diyor. Hatta ben daha önce de Süleymancıların da işte diğer gruplarında toplantılarına gidiyorum. Bunu kimsenden gizlemem, ama bu benim cemaatçi olduğum anlamına da gelmez." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.