'Koru alternatifleri değerlendiriyor!'

'Koru alternatifleri değerlendiriyor!'

Fehmi Koru yaklaşık bir aydır köşesiz. Hangi gazeteye gideceği belli değil ama rivayet muhtelif. İşte Koru cephesinden son gelişmeler...

24 Aralık'ta Yeni Şafak gazetesinin künyesinden ismi silinerek bir gece yarısı operasyonu ile kovulan Fehmi Koru neredeyse bir aydır köşesiz bir gazeteci... Hangi gazeteye gideceği konuşuluyor medya kulislerinde. Neredeyse hergün bir başka gazeteyle ismi anılıyor Koru'nun.

Dün Serdar Turgut Zaman ile görüştüğü ve talep ettiği maaş için uzlaşmaya çalıştıklarını yazdı Habertürk internet sitesinde. Bugün bu habere Habertürk televizyonundan ilginç bir yalanlama geldi.

Ahmet Tezcan ve Doğan Satmış'ın hazırlayıp sunduğu Haberkritik'de Fehmi Koru'dan haberler verne Tezcan, Koru'nun durumunun haftaya kesinleşeceğini söyledi.

İşte Tezcan'ın canlı yayında anlattıkları...

 

Ahmet Tezcan: "Fehmi Koru ile görüştüm, kendisi Zaman dışında başka gazetelerle de görüştüğünü, bir hafta sonra daha net konuşabileceğini söyledi. Nerede yazacağını bir hafta sontra sanırım tam olarak bileceğiz"

Doğan Satmış : "Belki de işsiz kalacak"

Ahmet Tezcan: "Yok hayır... Hayır, zaten işsiz de değil Fehmi Koru. Her gün yorum yapıyor televizyonda. İşsizlik ayrı bir şey. Gazete yazarlığı açısından da bir hafta sonra net konuşacağım dedi."

Doğan Satmış:  "Bazı köşe yazarları işsiz kaldığı gün hemen iş bulurlar. Fehmi Koru bu anlamıyla işsiz kaldı denilebilir. Nuray Mert Hürriyet'ten ayrıldı, Milliyet'te anonsları var." 

Ahmet Tezcan: "Fehmi Koru alternatifler arasında seçim yapmakta zorlanıyor olabilir"



 
 
GAZETECİLER.COM

Etiketler :