Koşaner istifa etmeliydi

Koşaner istifa etmeliydi

Beyaz TV'de yayınlanan 4 Kadın 1 Erkek isimli programın yeni yüzü Yeni Çağ gazetesi yazarı Nuriye Atabey, "Başbakan olsam Genelkurmay Başkanı'nın istifasını isterdim" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Taraf gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Milliyet gazetesi yazarı Serpil Yılmaz ve Yeni Çağ gazetesi yazarı Nuriye Atabey’in birlikte katıldığı programın bu haftaki erkek moderatörü Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu’ydu.

Program esnasında Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün verdiği resepsiyona katılmayan Genelkurmay Başkanı’nı eleştiren Nuriye Atabey “Başbakan olsam Genelkurmay Başkanı’nın istifasını isterdim” dedi.

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’in Resepsiyona katılmamasını komik olarak değerlendiren Atabey, sözlerini şöyle sürdürdü; “ Yaş kararlarını unutmayalım. İnandığınız bir meselede Genelkurmay Başkanı olarak eğer sizin listeniz YAŞ’ta geçmiyorsa ‘istifa edeceğim ya da gizli toplantı’ demeden TSK’nın hem geçmişi hem de geleceği açısından ‘buyur kardeşim istifam’ diyebilmeliydin. ‘Resepsiyonu terk ediyorum, gitmiyorum, küstüm, oynamıyorum, oyuncağım ver’ durumu bana acı geldi. Başbakan olsaydım Sayın Genelkurmay Başkanı’nın istifasını da isterdim, bu kadar da açık.”

Video için tıklayın

 

Etiketler :