“KÖŞEYE SIKIŞANLAR” ÇIKTI!

“KÖŞEYE SIKIŞANLAR” ÇIKTI!

Eczacı-şair-radyo programcısı Sebahat KARAGÖZ’ün yeni eseri "Köşeye Sıkışanlar" yayın dünyasında yerini aldı.

Yade Yayınlarından çıkan eserde yazarın Orta Doğu’ya ait makale ve araştırmaları bulunuyor. Eserin ilk imza günü 12. Ankara Kitap Fuarı’nda 24 Şubat saat 14.00-16.00 arasında olacağını bildiren Sebahat Karagöz’ün daha önce Zengin Yayıncılık’tan İmera Feram isimli bir şiir kitabı yayınlanmıştı.

sebahat karagöz ile ilgili görsel sonucu

Araştırmaya, okumaya ve seyahate bağımlılığı ile tanınan yazar kendisi çin edebiyat dünyasında “Dişi Orhan Veli” lakabı yakıştırıldığını ifade ederken “Okumadan yazmak havanda su dövmekle eşdeğerdir. ” diyor.

Yazar halen her çarşamba Iğdır FM’de yaptığı programlar ile de gönülleri fethetmekte çeşitli gazete ve sitelerde yazılarını paylaşmaya devam etmektedir.

Şair-yazar Sebahat KARAGÖZ’ün “Köşeye Sıkışanlar” isimli eserinin tanıtım yazısından bir bölüm ise şöyle:

“Bu kitap, Sebahat Karagöz’ün, şiir kitabından sonra ikinci kitabı. Onun köşe yazılarını okurken çoğu kez yaşanmışlıkların iz tuttuğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Yazdığı her köşe yazısına ruhunu, duygularını, yaşamışlıklarını katması ise yazıyı kasvetten uzak, akıcı ve okunabilir kılmakta. Hatta birçok yazının içinde kendinizden de yaşanmışlıklar bulabilmeniz olası. Yazarın bütün amacı okuyucuya biraz daha ne verebilirim, ne anlatabilirim sorumluluğu taşımasıdır. Bilinmelidir ki kitap yazmak kolay değil, olaydır.”  Adem Efiloğlu- Şair/Yazar/TV Programcısı

İlgili resim

Haber: Fatma Çetin Kabadayı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.