Köşk adayı Demirtaş'a çifte acı

Köşk adayı Demirtaş'a çifte acı

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Elazığ'da teyzesi ve onun gelininin cenazesine katıldı

HDP cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, vefat eden teyzesi Hacer Keskin ile cenazenin taşınması sırasında geçirdiği trafik kazasında ölen teyzesinin gelini Kevser Keskin'in Elazığ'daki taziyelerine katıldı.

CENAZE YOLUNDA İKİNCİ ÖLÜM

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Malatya'da yaşayan teyzesi Hacer Keskin, dün vefat etti. Keskin'in cenazesini alıp yola çıkan yakınları iftar saati nedeniyle Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki Kömürhan Köprüsü yakınlarında mola verdi. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Hacer Keskin'in gelini Kevser Kesin, yoldan geçen Ekrem Yıldız'ın kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Daha sonra Hacer Keskin'in cenazesi Diyarbakır'da, gelini Kevser Keskin'in cenazesi de Elazığ'da toprağa verildi.

DEMİRTAŞ ÇALIŞMALARINA ARA VERDİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığı çalışmalarına ara vererek, Elazığ'a giden Demirtaş, teyzesi Hacer ve gelini Kevser Keskin'in Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki Hasan Tahsinpaşa Cami'indeki taziyesine katıldı. Taziye çıkışı yaptığı gazetecilere konuşan Demirtaş, Elazığlı olduğunu ve hayatını kaybeden iki yakınının taziyesine katılmak üzere memleketine geldiğini belirterek, "Tabii ki Elazığ benim memleketim. Paluluyum. bugün taziye vesilesiyle buradayım. İki yakınımızı kaybettiğimiz için ani bir program değişikliğiyle Elazığ’a geldim. Bu Cumhurbaşkanlığı çalışmasından çok bir aile ziyareti. Ben bu vesileyle bütün Elazığlı hemşerilerime buradan selamlarımı sevgilerimi iletmek istiyorum. Taziyemize gelen herkese de teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin diyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.