Kovun Bu Muhabiri

Kovun Bu Muhabiri

Teke Tek Özel'de İlber Ortaylı'yı konuk eden Fatih Altaylı, bir muhabirin yanlışı yüzünden canlı yayında çıldırdı ve şok bir istekte bulundu.

Habertürk kanalında Murat Bardakçı ile birlikte sundukları Teke Tek Özel programında İlber Ortaylı'yı ağırlayan Fatih Altaylı, Aktüel dergisinin son sayısındaki bir hata yüzünden canlı yayında çıldırdı. Dergi yönetimine "Hatayı yapan muhabiri kovun" diye seslendi.

Aktüel dergisinin son sayısında yaptığı haberde, "Geçen ay 'Tarihin Arka Odası' programında Pelin Batu 'Ermenilerin de acılarını anlayabilmekten' söz edince neler olduğunu çoğumuz biliyoruz. Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın tacizleri, Batu'nun ağlamasına sebep oldu" yazan muhabir Gökçen B. Dinç, Altaylı'nın canlı yayında çıldırmasına neden oldu.

"KOVUN BU MUHABİRİ!"

Fatih Altaylı yanlış bir cümle kaleme alan muhabir için canlı yayında "Birileri buna, 'bir punduna getir, Fatih Altaylı'ya söv' demişler. Bu çocuğa görev vermişler. O da sövüyor. Afferin..." dedi ve ekledi: "Kovun bunu!"

Murat Bardakçı'nın, Altaylı'nın tepkisine "yok o kadar da değil, ekmeği ile oynama" uyarısı da kar etmedi.

Fatih Altaylı canlı yayında sinirli bir şekilde şöyle konuştu:

"Kovun bunu! Ekmeği ile oynayacaksın. Hakkaten oynayacaksın. Çünkü kötü yapanı koruduğun zaman iyi yapan birinin işsiz kalmasına neden oluyorsun. Onun için kovun bunu."

ARDINDAN PROGRAMI BİTİRDİ

Altaylı ardından konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya teşekkür etti ve seyircileri ile vedalaşıp programı bitirdi.

Etiketler :