Kreşte darp ettiler, maskelediler

Kreşte darp ettiler, maskelediler

Malatya’da bir kreşte 4 yaşındaki çocuğu darp ettikten sonra, yaraları gizlemek için yüzüne çiçek çizip eve gönderen yetkili hakkında soruşturma açıldı

Korkunç dayak iddiası 4 yaşındaki B.N.N’nin, kreş sahibini annesine şikayet etmesi üzerine ortaya çıktı. Malatya’nın Fırat Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel kreşten, geçen hafta servis yerine stajyer öğretmen tarafından eve bırakılan B.N.N’nin durgunluğundan şüphelenen annesi, kreşte çocuğun yüzüne yapılan çiçek makyajını yıkayınca  dudağında patlak ve burnunda kızarıklık fark etti. Baba Ahmet N’nin iddialarına göre, küçük   kız yüzünü bu hale getiren kişinin kreş sahibi olduğunu söyledi.

OKUL SAHİBİ: BİZ DE BÖYLE

Bunun üzerine hemen okulu aradıklarını belirten baba Ahmet N. “ Kızımızın durumunu anlatıp, ne olduğunu sorduk. Okul sahibi önce böyle bir şeyden haberi olmadığını söyledi. Daha sonra ‘Şansınızı fazla zorlamayın, bizde böyle, nasıl isterseniz’ diyerek telefonu yüzüme kapattı. Çocuğumuzu alıp, hemen hastaneye götürdük, doktorlar darp raporu verdi.’’ Baba Ahmet N, olaydan sonra kızının psikolojisinin bozulduğunu belirterek Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne şikayette bulunduklarını söyledi. Kreş yetkilileri açıklama yapmaktan kaçınırken, okul ve öğretmenlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

AA

Etiketler :