Kritik zirve sona erdi, açıklama yarın

Kritik zirve sona erdi, açıklama yarın

Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi.. Toplantı sonrası TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar kısa bir açıklama yaptı.

Ankara'da yapılan ''TFF-Spor Toto Süper Lig Kulüpleri buluşması'' toplantısı, sona erdi.

JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, TürkiyeFutbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile yöneticilerden Göksel Gümüşdağ, Lutfi Arıboğan, Akif Üstündağ ve Ergün Tekin ile Bursaspor, Ankaragücü ve Sivasspor kulüpleri dışındaki 15 kulübün başkan ve yöneticileri katıldı.

Mehmet Ali Aydınlar, yaklaşık 2,5 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kulüp başkanlarıyla 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu ile ilgili bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Toplantıda kulüplerin görüşlerini aldıklarını, federasyonun görüşlerini ilettiklerini belirten Aydınlar, ''Yarın Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak toplanarak bu yaptığımız görüşmeyi değerlendireceğiz ve daha sonra bir açıklama yapacağız'' dedi.

Mehmet Ali Aydınlar, gazetecilerin konu hakkındaki sorularını ise toplantıda alınan ''basına konuşmama'' kararı gereği yanıtsız bıraktı.

Federasyon yetkilileri ve Kulüpler Birliği temsilcileri daha sonra hep birlikte yemeğe geçtiler.

Öte yandan, toplantıya verilen arada Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri kısa bir süre başka bir odada görüşme yaptı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.