KTÜ'DE DOKTORLA HEMŞİRE KAVGA ETTİ

KTÜ'DE DOKTORLA HEMŞİRE KAVGA ETTİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde doktor ile erkek hemşirenin ameliyattaki kavgası karakolda son buldu.

Edinilen bilgiye göre, Hastanenin Ortopedi Servisi'nde görev yapan asistan doktor Alper Timurkaynak, kalça kırığı nedeniyle yatan bir hastanın ameliyatına yardımcı doktor olarak girdi.

Ameliyatta doktor Timurkaynak, erkek hemşire Mahmut Gümüştaş'tan neşter istedi. Doktora yanlışlıkla başka bir alet veren Hemşire Gümüştaş'ın bu yanlışlığı gülüşmelere neden oldu. Buna sinirlenen Mahmut Gümüştaş ile Doktor Alper Timurkaynak arasında tartışma çıktı.

Sözlü atışma kısa sürede kavgaya dönüşünce araya ameliyathanede bulunan diğer doktor ve hemşireler girdi. Ameliyathane dışına çıkarılan ikili bir süre daha tartışırken, araya giren güvenlikçiler ikilişi ayırmaya çalıştı. Yarım kalan ameliyata ise başka bir yardımcı doktor girdi.
Doktor Alper Timurkaynak ile erkek hemşire Mahmut Gümüştaş karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldular. Karakola getirilen ikili ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz bu olayı duyduktan sonra fakülte dekanı, bölüm başkanı arkadaşımızla, ameliyathanede tartışıp kavga eden iki kişiyi karşımıza alıp nedenini sorduk. İkisi de pişman. Hatta birbirlerinden özür dilediler ve olay da kapandı. Ama o kızgınlık anında karakola gitmişler. Şikayetçi oldular. Bu olayın tekrarlanmaması için kendilerini uyardık ve ihtar verdik" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :