Küçük çocuk bilgisayar kurbanı oldu

Küçük çocuk bilgisayar kurbanı oldu

İzmir'in Torbalı ilçesinde 4 yaşındaki küçük çocuk bilgisayarını açmak isterken çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Olayı duyan aile sinir krizleri geçirdi.

Bir akaryakıt firmasında şoför olarak çalışan baba Kadir Tayfun ile yaz aylarında yevmiye ile işe giden Halime Tayfun sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktı. Küçük Yunus da ağabeyi Yusuf Tayfun ile evde yalnız kaldı. Ağabeyi televizyon izlerken çocuk odasındaki bilgisayarı açmak isteyen minik Yunus, birden alevler içinde kaldı.

 Evden çıkan dumanı gören amca Hüseyin Tayfun camı kırarak içeri girdi. Oturma odasında oturan Yusuf'u dışarı çıkaran amca üzerine su dökerek alevler içindeki odaya daldı. Yeğenini kanepenin üzerinde bulan ve dışarı çıkaran Tayfun, küçük Yunus'u yoldan geçen bir araçla Torbalı Devlet Hastanesine götürdü.

Acı haberi alan anne ve baba olay yerine koştu. Torbalı Devlet Hastanesi'ne gelen anne Halime ile Kadir Tayfun oğullarının çıkan yangında yanarak hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Hastaneye geldiğinde tüm yaşam fonksiyonlarının durduğu belirtilen Yunus, morga kaldırıldı. Yunus'un acil serviste yapılan kontrollerinde vücudunda elektrik yüklü olduğu tespit edildi. Yunus'un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Torbalı İtfaiye Grup Amirliği tarafından söndürülen yangının ardından Tayfun ailesinin evi kullanılamaz hale geldi. Tayfun ailesinin evinde çıkan yangının ilk belirlemelere göre elektrik kaçağından kaynaklandığı bildirildi. Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilecek olan Yunus'un cenazesi bugün Ayrancılar'da defnedilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.