Küçük Fırat'ın kanı yıkanan halıdan aktı

Küçük Fırat'ın kanı yıkanan halıdan aktı

Sultangazi'de Küçük Fırat'ı parçalayıp cesedini çöpe atan üvey anneanne vahşetinin fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Anne de evdeki kanlı halıyla tişörtü yıkamış.

Sultangazi'de kan donduran cinayetin perde arkasını fotoğraflar aydınlattı. Geçen mart ayında Gürcistanlı Viola Ochidre (66) bebek arabasında taşıdığı kan damlayan poşetleri çöpe atarken şüphe üzerine yakalanmış ve yaşlı kadının 9 yaşındaki üvey torunu Fırat Sezer'i öldürüp cesedini parçaladığı ortaya çıkmıştı. Eve giden polis yaşlı kadının kızı Ekatarina Ochidre'yi de evdeki kan izlerini temizlerken bulmuştu.

HALIDAN KAN DAMLIYORDU

Akşam olay günü fotoğraflarına ulaştı. İşte tüyler ürperten cinayetin gerçekleştiği evden kare kare çarpıcı detaylar:

- Fırat'ın bıçaklandığında üzerinde bulunan elbiseleri çamaşır makinesine atılmış. Tişört üzerindeyse bıçak izleri var.

- Evde yapılan incelemede küçük çocuğun salonda öldürüldükten sonra banyoda parçalandığı tespit edildi. Üzerinde bulunan kıyafetler de iz bırakmamak için çamaşır makinesine atılarak yıkanmış.

- Balkona asılan halı da vahşeti anlatmaya yetiyor. Üvey anneanne ile kızı Fırat'ı öldürdükten sonra kana bulanan halıyı yıkayarak balkona asmışlar. Polisin gelmesinden 10-15 dakika önce balkona asılan halıdan damlayan kan kayıt altına alındı.

- Evdeki bir adet bıçağa el konuldu. Küçük çocuğun kanının bulaştığı salondaki koltuğun da silinmesine rağmen izlerinin hala taze olduğu görüldü.



ÇEKİÇ YOK BIÇAK VAR

Anne ve kız sorgularında vahşi cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlatmıştı. Anneanne Ochidre'nin ifadesinde küçük çocuğun kanepede yatarken kafasına çekiçle vurduğunu söylemesi üzerine polis evde bulduğu 3 çekici kriminal laboratuarına gönderdi. Fırat'ın kesik başı üzerinde inceleme yapan Adli Tıp Kurumu çocuğun bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığını ortaya koydu. Adli Tıp başındaki yaraların atma sonucu oluştuğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.