Küçük hacker cinayetinde ilginç iddia

Küçük hacker cinayetinde ilginç iddia

Bir bilgisayar oyununun şifresini kırdığı için öldürüldüğü iddia edilen Musa Kang'ın ağabeyi 'Bilgisayardan çıkış bile alamazdı' dedi.

Erzurum'da 6 gün önce kaybolan ve kamuoyuna ''Hacker’lar bir bilgisayar oyununun şifresini çözdüğü için kaçırıldı'' iddiasıyla yansıyan Musa Kang'ın (13) önceki gün bulunan cesedi ailesine teslim edildi. Küçük çocuğun ağabeyi hacker iddialarını yalanlayarak "O bilgisayarlardan hiç anlamazdı" dedi. Erzurum Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur önceki gün cesedi metruk bir binada bulduklarını söyledi. Çalkavur, "Arkadaşlarımız binanın içinde yaklaşık 2 metre derinlikteki çukurda, üzeri taşlarla kapatılmış, yalnız dizleri görülen çocuk cesedine ulaştı. Yapılan tahkikatta, cesedin Musa Kang olduğu anlaşıldı" dedi.

MUSA’NIN KATİLİNİ BULUN

Küçük çocuğun ağabeyi Abdülkadir Kang "Musa şifre kırdı" şeklindeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. Kang "İnternette kendi ödevini bile çıkaramayan çocuk şifre kırabilir mi, hacker olabilir mi? Evet Musa zeki bir çocuktu ancak ödev çıkışlarını bilgisayardan ben alırdım. Zaten o işlerden anlamadığı için internet cafeye gitmiş" dedi. Ağabey Kang kamera kayıtlarında görülen kişinin kardeşini öldürdüğünü iddia aderek Musa'nın katillerinin bulunmasını istedi.

Etiketler :