Kudüs’te Nazice Uygulamalar

Kudüs’te Nazice Uygulamalar

“İşgal Yönetiminin Kudüs Politikası Bölgede Patlamaya Neden Olacak”

Ramallah’tan İslamî Kitle listesinden milletvekili olan Fadl Hamdan, Kudüs şehrinin günü birlik uğradığı saldırı ve tecavüzlerin işgal rejiminin Naziliğini ve ırkçılığını yansıttığını belirterek, Siyonist yönetimin bu uygulamalarıyla şehri İslamî kimliğinden soyutlayarak tamamıyla Yahudileştirmek istediğini ifade etti.

Hamdan bugün yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Hamdan şöyle dedi: “Bu tecavüzler karşısında susmayı tercih eden Arap ülkelerini şiddetle kınıyoruz. Uluslararası camiadan işgal rejimini dizginlemesini istiyoruz. Siyonist işgal rejimi bu saldırı ve tecavüzlerle Birleşmiş Milletlerin Kudüs ile ilgili aldığı kararları da hiçe saydığını gösteriyor.”

İşgal yönetimini bu barbar ve insanlık dışı uygulamalarından dolayı uyaran Hamdan şöyle dedi: “İşgal rejiminin Kudüs’teki politikaları hem Filistin halkı hem de Müslümanların içindeki öfke damarlarını harekete geçirmeye, bütün bölgenin bir volkan gibi patlamasına ve Filistinlilerin üçüncü intifadayı başlatmalarına neden olabilir.”

Ümmete de seslenen Hamdan, Siyonist işgal devleti tarafından yok edilmek istenen Kudüs ve Mescidi Aksa için harekete geçmelerini, resmi ve sivil düzlemlerde ciddi bir girişim başlatmalarını istedi.

Etiketler :