Küfürlü tezahüratlar Demirören'i çileden çıkardı

Küfürlü tezahüratlar Demirören'i çileden çıkardı

Dün akşam oynanan Beşiktaş- Wolfsburg maçında Beşiktaş taraftarı yönetim hakkında küfürlü tezahüratlar edince Yıldırım Demirören çok sinirlendi.

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Wolfsburg maçına gollerden çok küfürlü tezahüratlar damga vurdu.

“Şe..fsiz Demirören”, “S..tir ol git Demirören”, “F.Bahçe’ye başkan olsana” tezahüratlarına deliren ve yerinden fırlayıp tepki gösteren Beşiktaş Başkanı’nı Özgener ve Şahenk zor sakinleştirdi.

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, Şampiyonlar Ligi maçlarından çektiği kadar başka hiçbir şeyden çekmedi. CSKA Moskova mağlubiyetinin ardından havaalanında kendi taraftarlarının yumurta ve protestolarına hedef olan Demirören dün akşam da İnönü’de tribünlerden büyük tepki alırken, sonunda öfkeden çıldırdı.

3 MAÇ SONRA TRİBÜNDE

ALMANYA’DA oynanan ilk maçta alınan beraberliğin ardından filizlenen gruptan çıkma umutları ilk golle birlikte sarsıntıya uğrayınca bu dakikada siyah-beyazlı tribünlerden cılız bir şekilde “Yeter Demirören yeter” tezahüratları yapıldı. Kasımpaşa, Eskişehir ve A.Gücü maçlarına gitmeyerek protestolara tavır koyan Beşiktaş Başkanı önce bu reaksiyonu sakin bir şekilde dinleyip, tepki göstermezken 80. dakikada Gentner’in golü gerginliğin fitilini ateşledi.

BU dakikada “Defol git başkan”, “Başkan olsana, başkan olsana, F.Bahçe’ye başkan olsana”, “Kadıköy’e maça gitsene” diye bağıran taraftarlar protestolarını küfürlü bir şekilde devam ettirince Yıldırım Demirören’in de tepkisi sert oldu. Küfürlere önce “Ayıp oluyor” şeklinde tepki koydu. Ancak yoğun bir şekilde yapılan “Şe...fsiz Demirören” ve “S..tir ol git Demirören” tezahüratları üzerine Beşiktaş Başkanı tam anlamıyla çileden çıktı.

SON GOLÜ GÖREMEDİLER

OTURDUĞU yerde ayağa kalkan ve eliyle işaret yaparak tribünlere doğru “Yazıklar olsun size. Terbiyesiz adamlar” diye bağıran Demirören’i hemen yanında oturan TFF Başkanı Mahmut Özgener ile maça özel davetli olarak gelen Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk sakinleştirmeye çalıştılar. Uzunca bir süre Protokol Tribünü’nü karıştıran bu gerginlik yüzünden başta Yıldırım Demirören olmak üzere protokoldeki birçok kişi Beşiktaş’ın yediği 3. golü görmedi.

İNÖNÜ Stadı’nda kendi taraftarlarından küfür yiyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören karşılaşma sonrası hafiyeliğe soyundu. Maçın hemen ardından statta bekleyen Demirören ve yönetimi sıcağı sıcağına güvenlik kameralarının görüntülerini izleyip küfür eden taraftarları tek tek saptadılar. Siyah-beyazlılar tıpkı F.Bahçe’nin derbide sahaya yabancı madde atanlara yaptığı gibi görüntülerle saptadıkları bu şahısları bugün İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu ile Emniyet Müdürlüğü’ne belgelerle şikâyet edecek. Yıldırım’ın ayrıca kendisine küfür eden bu şahıslardan da bireysel olarak davacı olacağı belirtildi.

MAÇLARA ALINMAYACAKLAR

SPORDA Şiddeti Önleme Yasası gereğince dün olay çıkartan bu şahıslar maçlara alınmayacak ve statta teşhir edilecek.
VATAN

Etiketler :