'Kur'an okumadan maça çıkmam'

'Kur'an okumadan maça çıkmam'

Almanlar, Bundesliga'nın güçlü takımlarından Werder Bremen'i deplasmanda yenen Nürnberg'in gollereni atan İlkay Gündoğan ve Mehmet Ekici'yi konuşuyor.

Almanlar, Bundesliga'nın güçlü takımlarından Werder Bremen'i deplasmanda yenen Nürnberg'in gollereni atan İlkay Gündoğan ve Mehmet Ekici'yi konuşuyor.

 

Werder Bremen'den maçın başında ilk golü yemelerine rağmen İlkay ve Mehmet'in golleriyle maçı çeviren Nürnberg'de teknik direktör Dieter Hecking, 'İkisi de çok yetenekli ve ikisine de güvenimi hiç bir zaman yitirmedi. Onlarla daha çok maç kazanacağız'derken, Werder Bremen Teknik Direktörü Thoms Schaaf ise, İki Türk planlarımızı bozdu, evimizde bize iyi bir ders verdi" açıklamasını yaptı. Almanya yaşaltı takımlarında oynaması rağmen geçen cuma günü Türk milli takımını seçen Mehmet Ekici'nin bu kararının üzüntü verici olduğunu belirten ülke basını, 'Bayern Münih gibi takımdan yetişen yıldız adayını kaçırdık' yorumlarını yaptılar.

 

MAÇLARDAN ÖNCE MUTLAKA DUA EDERİM

 

Bayer Münih'ten sezon başında kiralık Nürnberg'e verilen Mehmet Ekici sıkı bir Zinedie Zidane hayranı. Bayern Münih'te top oynayan Türk asıllı eski futbolcu Mehmet Scholl sayesinde futbola ilgi duyduğunu söyleyen Ekici, maç öncesi karşılaşmaya çıkmadan önce mutlaka Kuran'dan ayetler okuyup dua ettiğini söylüyor. Mesut Özil'in futbolunu da çok beğenen Ekici, 'Almanya ile Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans sergiledi ve hakkıyla Real Madrid'e transfer oldu" ifadesini kullandı.

 

HIDDINK'İ MAHÇUP ETMEM, BAYERN'DE EFSANE OLMAK HEDEFİM

 

Hedefinin Türk milli takımıyla finallere katılmak olduğunu belirten 20 yaşındaki futbolcu, " Hiddink'i mahçup etmeyeceğim. Beni kadrosunda görmek istediğini söyledi. Milli takımda en üst performansımı sergileceğim. Kulüp olarak ise hedefim Bayern Münih'te Mehmet Scholl'ün yarattığı etkiyi yaşatmak istiyorum" diye konuştu. gazeteport

Etiketler :