Kurban fiyatları

Kurban fiyatları

Deniz Feneri kurban hisse bedeli yurt içinde 680 TL, yurt dışında 360 TL olarak belirlendi.

Yıllardır kendisine emanet edilen iyilikleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Feneri bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını keserek yoksullara dağıtacak.
Deniz Feneri Derneği, hayırseverlerin kurban vekâletlerini İslami kurallara uygun olarak yerine getiriyor. Kesimler sırasında Deniz Feneri görevlileri ve noter hazır bulunuyor.  Yurtdışı kesimler ise dernek görevlileri nezaretinde, İslami usullere uygun olarak gerçekleştirilmekte.

Kurban etleri ülkemizin dört bir yanındaki dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere, Deniz Feneri tarafından yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce aileye ulaştırılıyor.

Yurt dışında veya yurt içinde kurban kestirmek için 444 55 60 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Deniz Feneri 2015 Kurban Organizasyonu

Türkiye, Afganistan, Arnavutluk, Bangladeş, Bosna-Hersek, Çad, Etiyopya, Fildişi sahilleri, Filipinler / Moro, Filistin, Gana, Gürcistan, Irak, Karadağ, Kamerun, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kosova, Makedonya, Moğolistan, Moritanya, Nijer, Pakistan, Somali, Sri Lanka, Sudan, Suriye, Tayland - Patani,  Uganda, Yemen, Zimbabwe'de kurban kesimi yapılacak.

 

 

 

Kurban hisse bedeli

Deniz Feneri kurban organizasyonunda hisse bedelini yurt içinde 680 TL, yurt dışında 360 TL ancak Balkanlar 450 TL, Filistin 1.100 TL, Suriye 680 TL ve Suriye’de640 TL olarak kurban kesimi yapacak.


Kurban Kesim Bilgilendirmesi

Deniz Feneri, bağışçılarını kurbanlar kesildikten sonra SMS ile bayram sonrasında ise kurban kesim sertifikası ile bilgilendiriyor. Deniz Feneri, bağışçılarına isimlerinin okunarak kurbanlarının kesildiğini gösteren, kişiye özel kurban kesim görüntüleri de ulaştırıyor.

 

2 Dakikada Kurban Bağışı

Deniz Feneri, bağışçılarına iki dakikada kurban bağışı yapma imkânı sunuyor. www.denizfeneri.org.tr adresli internet sitesinden 0212 414 60 60 no’lu çağrı merkezinden ya da kredi kartı ile 2 dakikada kurban bağışı yapmak mümkün.

Hesap Numarası Vermeden Bağış
Deniz Feneri, kredi kartı kullanmayan bağışçıları için de Halkbank, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Bank Asya ve Vakıfbank şubelerinden tahsilat ekranları sayesinde kolayca bağış yapma imkânı sunuyor.

Deniz Feneri’ne ayrıca Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası aracılığıyla da kurban bağışı yapılabiliyor. (Not: Bu bankalardan yapılan kurban bağışlarının hesap belgesini 0212 415 61 61’e fakslamak gerekiyor.)

 

Deniz Feneri Derneği’ne, çeşitli noktalarda açılacak tanıtım ve bağış kabul stantlarından ve dernek merkezlerinden de kurban bağışı yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.