Kurt - Kürt - Bozkurt

Kurt - Kürt - Bozkurt

Referandum sonrası gerçekleştirilen terör zirvesi ve Kürt sorununun masaya yatırıldığı programda ilginç diyaloglar yaşandı.

HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Olduğu Gibi isimli programa, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, 21. YY. Türkiye Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Siyaset Bilimci Doğu Ergil konuk oldu.

Referandum sonrası gerçekleştirilen terör zirvesi ve Kürt sorununun masaya yatırıldığı programda ilginç diyaloglar yaşandı.

"Terör nasıl biter?" başlığı altında tartışan konuklar yaptığı espirilerle izleyicileri güldürdü.

Ümit Özdağ'ın açıklamalarının ardından konuyla ilgili AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt'a soru yöneltmek isteyen program moderatörü Ece Üner'e Doğu Ergil'den "Ama soyadı Kurt" Çağrısı ilginç bir espiri zincirinin başlamasına neden oldu.

Doğu Ergil'e karşışık veren Kurt ''Ben de bir espri yaparım ancak etnik kökeni kaşır diye... Oraya iki tane nokta koyarsanız KÜRT olur'' dedi. Bu diyaloglara gülümseyen Ümit Özdağ ''Önüne de Boz koyarsanız 'BOZKURT' olur'' ifadesini kullanınca bütün konuklar kahkahalara boğuldu. Konuğuna ciddi bir soru yöneltmek isteyen Üner ise bu diyalogların ardından zorlanarak programa devam etti.

 

Etiketler :