Kürt sorunu stüdyo karıştı!

Kürt sorunu stüdyo karıştı!

CNN Türk ekranları ateşli bir Kürt sorunu tartışmasına sahne oldu. Programın moderetörü Ahmet Hakan'ı da çaresiz bırakan tartışmada tansiyon düşmek bilmedi.

CNN Türk ekranları ateşli bir Kürt sorunu tartışmasına sahne oldu. PKK'nın eylemsizlik kararını seçimlere kadar uzatması ve Taksim'de yaşanan intihar saldırısıyla yeniden gündemin odağına oturan Kürt sorunu bu kez Ahmet Hakan'ın modere ettiği Tarafsız Bölge'de tartışıldı. Programa BDP milletvekili Akın Birdal ile gazeteci Nazmi Çelenk arasındaki polemik damga vurdu.

Kandil'den gelen 'seçimlere kadar eylemsizlik' kararının tartışıldığı programda İmralı'da devlet ile Öcalan arasında süren diyaloglar da tartışıldı. Akın Birdal'ın eylemsizlik kararının gerektirdiği şartları dile getirmesiyle başlayan polemik Ahmet Hakan'ı çaresiz bıraktı. Gazeteci Nazmi Çelenk'in Akın Birdal'a şiddetli itirazıyla yükselen tansiyon karşılıklı suçlamalara sebep oldu.

Ahmet Hakan
'ın müdahalelerinin de sonuç vermemesi üzerine reklam arasına gidildi. Programın devamında da süren karşılıklı tartışmalar Ahmet Hakan'ı yer yer isyan etme noktasına getirdi. Karşılıklı suçlama ve atışmaların bitmek bilmediği tartışma sık sık kontrolden çıkarak Hakan'ı çok zor durumda bıraktı.
 
İşte o anlar:

 

Etiketler :