"Kurtlar Vadisi Filistin" e baskın

"Kurtlar Vadisi Filistin" e baskın

Polis "Kurtlar Vadisi Filistin"in setini bastı! "Yol kesip kimlik kontrolü yapılıyor" diye polis ekipleri hızla olay yerine gitti

Başakşehir'de Türkiye'nin en büyük bütçeli filmlerinden biri olmaya aday olan "Kurtlar Vadisi Filistin"in çekimleri sürerken, bir sahnenin çekiminde yanlış anlaşılma olunca polis alarma geçti. Film setindeki çekimi gerçek sanan bazı vatandaşlar polisi arayarak "Peşmergeler şehre indi, yol kesip kimlik kontrolü yapıyor" diye ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Ancak olayın tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu film çekimi yapıldığı anlaşıldı.

Eray EROLLU/AHT

10 milyon dolar bütçeyi aşacağı belirtilen ve 5 Kasım'da vizyona girmesi planlanan "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin dün akşam Ataşehir Kayabaşı Yolu Mağaralar mevkiindeki çekimlerinde yaşanan bir yanlış anlaşılma Başakşehir Asayiş Büro Amirliği'ni alarma geçirdi. Bazı vatandaşlar film setinde yaşananları gerçek sanarak 155 Polis İmdat hattını arayarak, "PKK'lı peşmergeler şehre indi. Mağalar Mevkii'nde yol kestiler ve kimlik kontrolü yapıyorlar. Ellerinde silah var" şeklinde ihbarda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen ekipler hızla olay yerine ulaştı. Polisler set ekibini kuşatırken kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı. Söz konusu ihbarın asılsız olduğunu anlayan ekipler, derin bir nefes aldı. Polisler, film ekibine çekim izinleri olup olmadığını sordu. Setteki yetkililerin çekim izinlerini göstermelerinin ardından çevrede kısa bir araştırma yapan polisler, olay yerinden ayrıldı.

Etiketler :