Kurtlar Vadisi Filistin İsveç'te

Kurtlar Vadisi Filistin İsveç'te

Fanatikleri tarafından merakla beklenen Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin'de yaşanan insanlık dramını konu alan "Kurtlar Vadisi Filistin" İsveç'in başkenti Stockholm'de seyircisi ile buluştu.

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM
 

Yapım aşamasından itibaren tartışmalara neden olan ve daha önce Almanya'da gösterime girmesine izin verilmeyen, daha sonra izin verilen 'Kurtlar Vadisi Filistin' filmi bu aksamdan itibaren İsveç’in başkenti Stockholm’de gösterime girdi.

Ünlü Televizyon kanalı BBC’inin ‘’Bu film İsrail’i çok rahatsız eder ve Türkiye ile ilişkiler daha fazla gerilir’’ diye yorumunu yaptığı Kurtlar vadisi Filistin İsveç’te seyirciden tam not aldı. Filmden çok etkilendiklerini söyleyen seyirciler, filmin sonunda memnuniyetlerini filmi alkışlayarak gösterdi.

Filmin İsveç’teki gösterimini üstlene Türkisk Film ŞİRKETİ yöneticisi Erhan Özsoy, Filme İsveçliler ve Arap asıllı vatandaşlarında ilgi göstermesinden dolayı İngilizce altyazılı gösterime hazırladıklarını belirtti. 364 kişilik salonun tamamen dolmasından memnun kaldığını söyleyen Özsoy, ‘’İsveç’te film 6 seans gösterime girecek. 4 seansı Stockholm’de, geri kalanı ise seansın biri Göteborg’da, diğeri de Malmö’de diye konuştu.

İsveç’te 3 yıldır, önemli Türk filmlerini getirtip seyirci ile buluşturduklarını belirten Türkisk Film Şirketi yöneticisi Bora Özsoy ise, ‘’İsveçlilerde Gazze’ye yardım gemisi gönderdikleri için Mavi Marmara gemisi ile yakından ilgilendiler. Filmde de Mavi Marmara gemisinin konusunun işlemesi, onların dikkatini çekmiş olmalı ki, filme ilgi gösterdiler.’’ Şeklinde konuştu.









 

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :