Kurtlar Vadisi Pusu bitiyor mu?

Kurtlar Vadisi Pusu bitiyor mu?

Memati'nin sevgilisi Gamze rolünde Kurtlar Vadisi Pusu'da oynayan Didem Taslan, çok konuşulan ayrılığıyla ilgili neler söyledi?

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Bunu Konuşalım" programına konuk olan Didem Taslan'ın Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrılışı çok konuşulmuştu. Didem Taslan, dizide para için değil, rol gereği öldüğünün altını çizdi.

Televizyon gazetesinin haberine göre Taslan, "Konu gereği girdim, konu gereği çıkmam gerekiyordu. Zaten dizinin son 3 bölümüydü" diye konuşan Taslan, "Bir de şöyle düşünün, mutlu aşk yok ki devam edilsin ya da seyirci izlesin. Mutlaka bir savaş olacak,acı olacak. Ben evde oturuyorum, çayımı içiyorum, mutluyuz! Kimse merak etmez ki..." açıklamasını yaptı.

Bütün dizilerde aşk acısı, ızdırap, intikam, öç almak gibi duyguların olduğunu ve süreklilik için mutlaka diziye birilerinin girip çıkması gerektiğini belirten Taslan, "Bana soruyorlar 'Üzüldün mü?' diye. Böyle bir ekiple, böyle bir dizide çalışıp da bitmesi evet üzücü ama demek ki hayırlısı bu" diye konuştu.

Diziye doğru zamanda girip doğru zamanda çıktığını ifade eden Taslan, "Dizi gelecek sene Pusu mu olur başka bir şey mi olur, o da belli değil. Ben iki sezon oynadım. Gamze olduk. Herkes daha çok tanıyor, hayırlısı" şeklinde konuştu.


Etiketler :