Kurtlar Vadisi STAR'dan ayrıldı

Kurtlar Vadisi STAR'dan ayrıldı

Parasal sorunlar nedeniyle Show TV'den rakip kalan Star TV'ye geçen reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu kanallla da yollarını ayırdı

Parasal sebeplerden dolayı Show TV ile anlaşamayarak Star TV'ye geçen Kurtlar Vadisi, bu sefer de maç yayınları gerekçesiyle bir çok bölümünün yayınlanmaması yüzünden bozulan itibarını düşünerek bu kanalla da yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz eylül ayından itibaren Star TV’de yayımlanan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda yoluna başka bir kanalda devam edecek.

SEYRİCİ MUTSUZ OLDU

Dizinin yapımcı şirketi Pana Film'den yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon maçlar sebebiyle verilen zorunlu araların seyirciyi mutsuz ettiği belirtilerek, "Dizimizin en etkili şekilde, kesintisiz olarak seyircisine ulaşması bu kararı almamızdaki en önemli etkenlerden biri oldu." denildi.

KENDİ GÜNÜNDEN KENDİ SAATİNDE

Şirket, Kurtlar Vadisi Pusu'nun, önümüzdeki sezonda kendi gününde kendi saatinde yeni kanalında sevenleriyle bulaşacağını duyururken yeni kanalın ismi açıklanmadı.

STAR UEFA'YA TERCİH EDİYORDU

Star TV geçtiğimiz sezon oynana UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle Kurtlar Vadisi dizinin bazı bölümlerini ya yayınlamamış ya da çok erken saatte ekrana getirmiş ve dizinin fanatiklerinden büyük tepki çekmişti.

Etiketler :