Kurtlar Vadisi yapımcılarına tehdit

Kurtlar Vadisi yapımcılarına tehdit

Suç işlemek amacıyla örgüt kurmaktan yargılanan Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin davasına devam edildi.

Sanıklardan büyük kardeş Nuri Ergin adliyeye alındığı sırada, "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları" diye tehditte bulundu.

Kamuoyunda Nuriş kardeşler olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin kardeşler duruşma için Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Cezaevi aracından indirilerek adliyeye alınan Ergin kardeşlerden büyük olan Nuri Ergin tehditler savurdu. Kurtlar Vadisi dizisi'nin yapımcılarını hedef alan Ergin, "Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılarına söyleyin, en kısa zamanda iki abi kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları" diye konuştu.

Nuriş kardeşler daha önceki duruşmalarda devlet büyüklerine hakaret ve küfür etmeleriyle dikkat çekmişti. Bu nedenle bir süre duruşmalara çağrılmayan Ergin kardeşler bugünkü oturuma getirildi. Küçük kardeş Vedat Ergin'in ise, bu kez adliyeye alındığı sırada hiçbirşey söylemedi.

Ergin kardeşler Uşak Cezaevi'nde tutuklu bulundukları sırada Sabancı suikastı sanıklarından Mustafa Duyar'ı öldürdükleri iddia ediliyor. Aynı cevaevinde çıkan isyanda Ergin kardeşlerin, "Devlet bize adam öldürtüyor. Bizi Veli abiye sorun" ifadeleri basında yer almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :