Kurtlar Vadisi'nde 28 Şubat vurgusu

Kurtlar Vadisi'nde 28 Şubat vurgusu

Gündemi ıskalamayan Kurtlar Vadisi Pusu'da dün akşamın gündemi 28 Şubat Post Modern darbesi ve 28 Şubat soruşturmasıydı

Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yayınlanan bölümünde, 28 Şubat post modern darbesine ve 28 Şubat soruşturmasına atıfta bulundu.

 

POST MOST DEDİNİZ POSTUMUZU DELECEKLER

Dizide beyefendi ile bir araya gelen 28 Şubat'ın öncüleri savcı, emekli paşa arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Emekli paşa beyefendiye 28 Şubat sürecinde gerçekten darbe yapacaklarını ifade ederek 'Ben size zamanında dedim beyefendi. Gerçekten darbe yapacaktık. Post, most dediniz, postumuzu delecekler' dedi.

28 Şubat sürecinde iktidar ortağı partiye dava açan savcı ise o dönemde bir irticai tehdit olduğunu ve o nedenle kapatma davası açtığını söyledi. Beyefendi ise 28 Şubat nedeniyle kendilerinden intikam alınmak istenildiğini savunurken, post modern darbeye yardımcı olan işadamları, medya mensupları ve sendikacıların da sorguya çekilmesi gerektiğini söyledi.

FİŞİNİZ ÇEKİLDİ

Emekli paşa ise suçunun ne olduğunu anlamadığını söyleyince, toplantıda bulunan diğer yetkili ise 'Paşam komutanlığınız döneminde askeri ihalelerde dönen yolsuzlukların haddi hesabı yoktu. Hangisine mani olabildiniz? Bunları engelleyeceğinize andıçlarla bütün ülkeyi fişlediniz. Korkarım artık fişiniz çekildi' diyerek oldukça çarpıcı sözler söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.