Kurtulmuş, Başbakan sloganlarıyla karşılandı

Kurtulmuş, Başbakan sloganlarıyla karşılandı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Bitlis'in Tatvan ilçesinde "Numan Başbakan" sloganları ile karşılandı.

Belediye Başkan adayı Mustafa Kara'ya destek amacıyla Tatvan'a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ilkelerinin maneviyatçı, eşitlik, özgürlükçü ve adaletçi olduğunu söyledi.

Parti otobüsü üzerinde Saadet Patisi başkanı adayı Mustafa Kara'nın elinden tutarak halktan destek isteyen Kurtulmuş, "Mustafa Kara daha önce iki dönem belediye başkanlığını yapmıştı. 2002-2009 arasında devre arası olarak kabul edilsin. Artık Mustafa Kara'nın tekrar belediye başkanı olması zamanı gelmiştir." dedi

Numan Kurtulmuş şunları söyledi: "Saadet sizin sesiniz olacaktır. Hükümet ekonomide sınıfta kalmıştır. Anlattığı projeler tutmadı. Dağ fare doğurdu. Esnaf borçlu, halk borçlu, sanayici borçlu durumdadır, belediyeler borçludur. Özellikle Doğu Anadolu bölgesinde ekonomik sıkıntı kendisini iyi hissettiriyor. Saadet Partisi 29 Mart yerel seçimlerinde kazandığı takdirde tecrübelerini kullanacaktır. Türkiye fevkalade büyük bir ekonomik kriz ile karşı karşıyadır. Türkiye'nin kendi yapısal bozuklukları vardır. Başbakan ve ekibinin yaptığı ekonomik açılım ve açıklamalar yaraları sarmaktan uzaktır. Paket yaralarımıza merhem olmaktan uzaktır. Yapılan açıklama ve uygulamalar beklentilerden uzaktır."

Miting meydanında gelen "vur vur inlesin, AK Parti dinlesin" sloganlarına müdahale eden Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "AKP değil, Washington, Moskova, Tel aviv dinlesin" dedi.

Tatvan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, mevcut belediyede yolsuzluk, boşluk ve yetersizliklerin olduğunu ileri sürerek, halkın gücü ile yeni bir yönetim kuracağını söyledi. Saadet Partisi yarın(Pazar günü) Bitlis'te miting düzenleyecek. (CİHAN)


Etiketler :