KurtulmuŞ: Bu milleti ikiye bölmeyeceğiz

KurtulmuŞ: Bu milleti ikiye bölmeyeceğiz

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'bizden olanlar ve karşıdakiler' diye bu milleti ikiye bölmeden siyaset yapacaklarını söyledi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Giresun'a geldi. Piraziz ilçesinde partililerce karşılanan Kurtulmuş, burada şehir turu atarak halkı selamladı. Daha sonra Bulancak ilçesine geçen Kurtulmuş, burada partisinin ilçe binasının açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Kurtulmuş, 4 gün sürecek bir Doğu Karadeniz gezisine çıktığını söyledi. Dün Ordu'dan başlattığı gezisinde, bugünkü durağının Giresun olduğunu aktaran Kurtulmuş, gezisini yarın Rize'de, Cumartesi günü de Trabzon'da sürdüreceğini aktardı.
Has Parti'nin 1 Kasım 2010 tarihinde kurulmuş olmasına rağmen, çoz az bir zamanda Türkiye'nin her yerinde örgütlenmesini tamamladığına dikkat çeken Kurtulmuş, partilerinin şu anda seçime girmeye hazır olduğunu ve seçim kampanyasını herkesten önce başlattıklarını söyledi.

Kurtulmuş, Has Parti'nin, Türkiye siyasetinin yeni partisi durumunda bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Has Parti, Türkiye'nin yeni sesidir, yeni soluğudur. Türkiye'de kavga üzerinden, kamplaşma, kutuplaşma üzerinden siyaset üretmeyecek bir partidir. Has Parti 'bizden olanlar ve karşıdakiler' diye bu milleti ikiye bölmeden siyaset yapacaktır. Birleştirici, yol gösterici, Türkiye'nin sorunlarına odaklanan ve bu ülkedeki bütün yurtdaşlarımızı birbirimizin kardeşi, birbirimizi eşit ve özgür kabul eden bir partidir. Has Parti'nin bu kadar kısa sürede bu duruma gelmesinin sebebi böyle bir partiye ihtiyaç olmasıdır. Bu parti Türkiye'nin geleceği, halkın geleceği, milletimizin karar mekamnizmalarında etkin bir şekilde yer almasını sağlayacaktır."

İlçe binasının açılışını yapan Kurtulmuş, Bulancak Eski Camii'nda öğle namazını kıldı. Kurtulmuş, daha sonra Giresun'a geçerek, burada vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Partisinin il binasının açılışını yapan Kurtulmuş, bazı ilçelere giderek burada ziyaretlerde bulunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :