Kurtulmuş'a göre AK Parti'nin rakibi yok...

Kurtulmuş'a göre AK Parti'nin rakibi yok...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Şu anda Türkiye'nin siyasetine baktığınız zaman AK Parti'nin, parti olarak herhangi bir siyasi rakibi görünmüyor" dedi.

Kurtulmuş, "Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu"na katılmak amacıyla geldiği Kayseri'de, AK Parti İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. Partililerle sohbet eden Kurtulmuş, AK Parti iktidarında yapılan çalışmalara değindi.
 
AK Parti'nin halkın içinden gelen bir siyasi hareket olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Şu anda Türkiye'nin siyasetine baktığınız zaman AK Parti'nin, parti olarak herhangi bir siyasi rakibi görünmüyor. CHP'nin ya da başka bir siyasi partinin yakın dönemde, bugünkü şartlar sürdüğü takdirde bir başarısı, iktidar alternatifi olması ihtimali görünmüyor. Dolayısıyla bizim siyasi rakibimiz, başka partiler değildir. Bizim siyasi rakibimiz, Allah muhafaza bizzat kendimiz olabiliriz. Bu siyasi hareketin en büyük gücü, halkın içinden çıkıyor olmasıdır" diye konuştu.
 
Kurtulmuş, şunları söyledi:
 
"Bu millet niye Tayyip Erdoğan'ı seviyor? Dizini kırıp fakirin sofrasında çorbaya kaşık sallayabildiği için. Bizim en büyük rakibimiz, tevazumuzu kaybetmek olur, kibirlenmek olur, halka tepeden bakmak olur. 'Bu millet bize oy vermeye mecbur, mahkum' zannedersek o zaman kaybederiz. Bizim en büyük siyasi rakibimiz, kibir duygusudur."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.