Kurtulmuş:Saldırıyı nefretle kınıyoruz

Kurtulmuş:Saldırıyı nefretle kınıyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş'tan 7 şehit için açıklama

Saadet Partisi (SP) lideri Numan Kurtulmuş, Tokat'ta 7 askerin şehit edilmesinin ülkenin barış ve esenliğini sabote etmeye yönelik olduğunu, teröristleri bütün nefretiyle lanetlediğini belirterek, "Bu alçak ve kirli oyuna karşı birliğimizi muhafaza etmeliyiz." dedi.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş, Reşadiye'de devriye görevi yapan askerlerin, alçak bir saldırı sonucunda 7'sinin şehit edildiğini, 3'ünün ise yaralandığı haberini büyük bir teessürle öğrendiğini belirtti. 

Yazılı açıklama yapan Numan Kurtulmuş, hain saldırıyı gerçekleştiren teröristleri bütün nefretiyle lanetlediğini kaydetti. 'TSK'nın ve Türk milletinin başı sağolsun' açıklamasında bulunan Kurtulmuş, bir takım karanlık güçlerin Türkiye üzerinde kirli ve açlak bir oyunu sürekli sahneye koyduğunu ifade etti.

Türkiye üzerindeki kirli oyunun tetikçiliğini ve taşeronluğunu ise uluslararası terör siyasetçilerinin direktif ve talimatlarıyla hareket eden terör örgütlerinin yaptığını belirten Kurtulmuş, "Özellikle son günlerde milletimizi birbirine düşürmeye, aramızdaki kardeşlik bağlarını bozmaya yönelik tahrik planları uygulanmaya çalışılmaktadır. Tokat Reşadiye'deki saldırının amacının da ülkemizin barış ve esenliğini sabote etmeye, huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik olduğu açıktır. Millet olarak bu alçak ve kirli oyuna karşı birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz." dedi.

Etiketler :