Kurtulmuş'tan iddialı sözler

Kurtulmuş'tan iddialı sözler

Kurtulmuş, seçimlerde kimseyle ittifak yapmayacaklarını belirterek, ''HAS Parti, barajı aşacaktır, iktidarın tek alternatifi bir partidir'' dedi.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, seçimlerde kimseyle ittifak yapmayacaklarını belirterek, ''HAS Parti, barajı aşacaktır, iktidarın tek alternatifi bir partidir'' dedi.  Kurtulmuş, HAS Parti'nin kurulduğu günden itibaren hızla büyüyen bir parti olduğunu söyledi. Partisinin çok kısa bir zamanda Türk halkı tarafından büyük bir muhabbet ve sevgiyle karşılandığını ifade eden Kurtulmuş, gelecek yıl yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 
28 Kasımda yapılacak büyük kongre ile seçimlere girebilmek için bütün bürokratik işlemlerin yerine getirileceğini belirten Kurtulmuş, amaçlarının HAS Parti'yi iktidara getirmek için çalışmak olduğunu ifade etti.
Kurtulmuş, şöyle devam etti: 
''Biz 28 Kasımda yapacağımız büyük kongre ile seçim startını vermiş olacağız. Türkiye'nin her yerinde HAS Parti'yi iktidara taşımak için elimizden gelen bütün gayreti sarfediyoruz. Biz kimseyle ittifak yapmayacağız. Tek başımıza seçimlere gireceğiz. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor, gerek içte gerek dışta... Buna paralel tecrübeli kadrolara ihtiyaç var. HAS Parti, kadroları bilgi, beceri ve deneyimleriyle Türkiye'nin iktidarına talip bir partidir. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bunu Türk halkı görecektir. HAS Parti, barajı aşacaktır, iktidarın tek alternatifi bir partidir.''
Bu arada HAS Parti'nin 28 Kasımda yapılacak kongresi için devlet ve hükümet başkanları başta olmak üzere yurt dışından yaklaşık bin kişinin davet edildiği de bildirildi. 

Etiketler :