Kurtulmuş'un SP'ye cevabı net oldu

Kurtulmuş'un SP'ye cevabı net oldu

Kurtulmuş, Saadet Partisi için "Allah yollarını açık etsin" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın "Gelirlerse kapımız herkese açık" sözlerine Kurtulmuş, "Allah yollarını açık etsin" dedi.
 

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın, "Gelirlerse kapımız herkese açık" sözleriyle ilgili, "Allah yollarını açık etsin" dedi.     

Isparta ve Burdur programlarını tamamlayarak Antalya'ya gelen Kurtulmuş, Döşemealtı ilçesinde partililerin oluşturduğu konvoyla karşılandı.

Parti otobüsünden halkı selamlayan Kurtulmuş, burada HAS Parti İlçe Teşkilatı'nın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Antalya'ya gelen ve İl Başkanlığı açılış törenine katılan Kurtulmuş, burada mehteran takımı tarafından karşılandı.

Numan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, partinin kuruluşundan bu yana gösterdikleri özveri, disiplin ve birliktelikle hızla teşkilatlanmaları ve seçim sürecine hazır hale gelmelerine sağladıkları katkılar için partililere teşekkür etti.

Türkiye'de gezileri kapsamında 1 Kasım 2010 tarihinden bu yana ziyaret ettikleri 23'üncü ilin Antalya olduğunu, bu gezilerde birçok kesimle toplantı ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını anlatan Kurtulmuş, "HAS Parti, Türkiye'nin her yerinde tutmuştur, yerleşmiştir. Millet tarafından benimsenmiştir" dedi.

Diğer partilerin aksine üslup ve yöntem farkıyla hakaret, ötekileştirme, kamplaştırma siyaseti izlemediklerini, toparlayıcı, yol gösterici, bütünleştirici olduklarını ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

Kurtulmuş, parti il binasında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın "Gelirlerse kapımız herkese açık" sözlerinin hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, "Allah yollarını açık etsin" dedi.

Seçim süreciyle ilgili ittifak önerileri gelip gelmediği, parti teşkilatlarından bu yönde talep olup olmadığına yönelik soru üzerine Kurtulmuş, "Halkın sesi, bizi bundan sonraki iktidarın merkezi olarak görüyor. 'Adam gibi hazırlanın, bu ülkeyi siz yöneteceksiniz' diyor. Biz de yarın iktidar olacakmışız gibi hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu. 

Etiketler :