KURUMSAL İLETİŞİMCİLER TOPLANTISI MÜSİAD'DA

KURUMSAL İLETİŞİMCİLER TOPLANTISI MÜSİAD'DA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu koordinasyonuyla, Türkiye’deki önemli kuruluşların kurumsal iletişim yöneticileri ve uzman kadroları bir araya geldi.

MÜSİAD Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu öncülüğünde MÜSİAD Genel Merkezi, Türkiye’nin önemli kuruluşlarının kurumsal iletişim sorumlularına ev sahipliği yaptı. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı A. Doğan Alperen, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu Başkanı Abdurrahman Uzun, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ekmen, Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyon üyeleri ve kuruluşların Kurumsal İletişim Sorumlularının katıldığı toplantıda ortak çalışma alanları ve iş birliği vurgusu yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasında MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı A. Doğan Alperen, MÜSİAD’ın bugüne kadar yaptığı faaliyetlerde önemli destekleri olan kuruluşlara teşekkür ederken; hâlihazırda süregelen ilişkileri güçlendirme vurgusu yaptı.

MÜSİAD Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu Başkanı Abdurrahman Uzun ise dijitalleşen dünyada çağa ayak uydururken, geleneksel iletişim modellerinin tekrar gözden geçirilmesi konusunu ele aldı. Olan iş birliği süreçlerini geliştirmeye, iletişim alanının kurumlar arasında olması gerektiğini de vurguladı.

Toplantı sonunda belirli başlıklar altında ortak oluşumların hayata geçirilmesine ve toplantının sürdürülebilir kılınması kararlaştırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.