Kutlamalar Bayramın İlk Gününde

Kutlamalar Bayramın İlk Gününde

Saadet Partisi bayram namazında Sultanahmet’te

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı bayramlaşmada bir farklılığa imza atıyor. Partilerin, bayramların 2. ya da 3. günü bayramlaşma geleneklerinin aksine Saadet Partisi bu bayramın 1. günü Sultanahmet’te olacak.  

İstanbul İl yönetimi aldığı karar gereği, bu yıl bayramlaşmayı İstanbul’un en büyük camilerinden biri olan Sultanahmet Camii’nde bayram namazını teşkilat mensupları ve halkla birlikte kıldıktan sonra gerçekleştirecek.

KURTULMUŞ DA KATILACAK

Teşkilatların ve cami cemaatinin kaynaşacağı bayramlaşmaya başta Saadet Lideri Numan Kurtulmuş olmak üzere, genel başkan yardımcıları ve GİK üyeleri de iştirak edecekler.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı; teşkilatlara gönderdiği bir yazı ile bayramlaşmaya, il yönetim kurulu ve ilçe yönetim kurulu üyelerini, belediye meclis üyelerini, gençlik ve kadın kolları mensuplarını, mahalle temsilcilerini, danışma meclisi üyelerini ve tüm üyeleri davet etti.

Yazıda “Güzel bir hatıra olacağını ümit ettiğimiz bu bayramlaşmaya ailenizin ve çocuklarınızın da katılmasını bekliyor, onları da davet ediyoruz. 9 Eylül Perşembe günü saat en geç 07.00’de camide olalım” denildi.

Etiketler :