Kuzenlerin hazin sonu

Kuzenlerin hazin sonu

Kahramanmaraş'ta bir motosikletin kaldırıma çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kuzen hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre kaza, akşam saat 18.45 sıralarında Doğukent Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerinde meydana geldi. Doğukent istikametinden şehir merkezine seyreden ve kimin idaresinde olduğu belli olmayan 46 LK 128 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak kavşaktaki kaldırıma çarptı. Meydana gelen feci kazada Abdullah Andız (36) olay yerinde hayatını kaybetti, ağır yaralanan amcasının oğlu Yaşar Andız (25) ise kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 25 yaşındaki Andız'ın kısa süre önce askerden geldiği ve yaklaşık 2 hafta önce evlendiği öğrenildi.


Kazanın ardından olay yerine gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdiler. Kazada hayatını kaybeden Abdullah Andız'ın ağabeyi olduğu öğrenilen bir genç feryatlar ederek, "Ne olur kardeşimi son bir kez göreyim. Bunu benden esirgemeyin" diyerek ağıtlar yaktı.


Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından ceset otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :