Kuzey Ankara Tüneli'nde düşen kaya parçası için teknik inceleme başlatıldı

Kuzey Ankara Tüneli'nde düşen kaya parçası için teknik inceleme başlatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Ankara Tüneli çıkışında, dün bir otomobilin üzerine düşen yapay kaya parçası için teknik inceleme...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Ankara Tüneli çıkışında, dün bir otomobilin üzerine düşen yapay kaya parçası için teknik inceleme başlattı.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, yapay kaya malzemelerinden koparak düşen beton parçasına ilişkin teknik incelemede bulundu.

İlk belirlemelere göre, kaya görünümlü, yapay olarak hazırlanan beton parçanın arkasında biriken yağmur suyunun tahliye edilememesi nedeniyle alanda bulunan koruyucu betonun patladığı, bunun da yapay kayanın yerinden koparak düşmesine yol açtığı belirlendi.

Öte yandan, yapay kaya malzemelerini eski haline çevirmek için başlatılacak çalışmalar kapsamında, yolun kısmen veya tamamen trafiğe kapatılabileceği belirtildi. Yolun tamamen trafiğe kapatılması durumda, alternatif güzergah için planlama yapılacak.

- Olay

Pursaklar-Kızılay istikameti Kuzey Ankara Tüneli çıkışının üzerindeki kaya görünümlü beton parça, dün seyir halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Kullanılamaz hale gelen araçta bulunan şoför, olaydan yara almadan kurtulmuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.