Kyrie Irving’in Yıldızlaştığı Maçta Brooklyn Nets Miami Heat’i Son Saniyelerde Yendi

Kyrie Irving’in Yıldızlaştığı Maçta Brooklyn Nets Miami Heat’i Son Saniyelerde Yendi

Miami Heat maç öncesinde NBA Ligi sıralamasında en iyi ikinci takım olan Brooklyn Nets takımına karşı çok iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen mağlup oldu. Miami Heat 101 - Brooklyn Nets 102.

Mehmet Y. Ulutaş / Miami FTX Arena / Habername.com

İlk yarı oldukça çekişmeli geçti. İki takım da çok iyi oynadığı için birbirlerine diş geçirip farkı arttırmayı başaramadı. Nitekim Brooklyn Nets ilk yarıyı 66-64 önde bitirdi.

İlk devrenin yıldızı üçlükleri ve çok uzun olmayan boyuna rağmen boyalı alana penetre ederek attığı basketlerle toplam 24 sayı yapan Kyrie Irving oldu. Ona 14 sayı ile Kevin Durant yardımcı oldu. Miami Heat ise hemen her oyuncunun skora müşterek şekilde katkı yaptığı bir oyunu benimsedi. Öyle ki en skorer oyuncusu sadece 11 sayı ile Jimmy Butler oldu.

Özellikle üçüncü çeyrekte iki takım da çok hata yaptı ve o yüzden skor diğer çeyreklere göre düşük kaldı. İkinci yarının başında Jimmy Butler’ın yaptığı bir top çalma görülmeye değerdi. Heat üçüncü çeyreği 82-79 önde bitirdi.

Son çeyrek yine müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Herro attığı sayılarla bu çeyreğin yıldızıydı. Durant sakatlandığı için son çeyrekte süre almadı. Ama Nets’in maçı bırakmaya niyeti yoktu, diğer oyuncular ağırlıklarını koydu, ve son saniyelerde buldukları basketle maçı kazandılar.

Brooklyn Nets takımını Irving yönetiyor ve çok ciddi sayı katkısı yapıyor. Durant ise takımın en çok katkı beklenen yıldızı. Seth Curry ve Nic Claxton bu ikilinin yardımcıları.

Miami Heat takımını ise Lowry idare ediyor. Ama Lowry’nin oyunu agresif değil ama yine de çok faul alıyor. Heat takımında en çok sorumluluk alan ve şut deneyen oyuncular Butler ve Herro. Bam Adebayo bu maçta etkili değildi çünkü ilk devrede eline darbe aldı.

Maç sonunda yapılan basın toplantısında Koç Erik Spoelstra son saniyede Heat’in kaçırdığı pozisyonda faul olabileceğini söyledi. Bam’in elini sakatlamasına rağmen oynatmak zorunda kaldığını ekleyen Spoelstra maçı yine de kazanabileceklerini anlattı.

image1.jpeg

image2.jpeg

image3.jpeg

image4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.