LA Clippers Miami Deplasmanında Kazandı

LA Clippers Miami Deplasmanında Kazandı

Yedi maç üst üste kaybettikten sonra son iki maçını kazanan Miami Heat ev sahibi olduğu maçta NBA Batı Konferansı takımı Los Angeles Clippers takımına yenildi. Miami Heat 95 - Los Angeles Clippers 103

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Rozier, Adebayo, Richardson, Highsmith ve Butler ilk beşi ile başlarken Los Angeles Clippers ise George, Leonard, Zubac, Mann ve Harden beşi ile sahadaydı.

İlk çeyreğe Heat takımı etkili başladı. Özellikle Adebayo ve Richardson ile sayılar bulan Heat skoru daha ilk 4 dakika bitmeden 11-3 yaptı. İlerleyen dakikalarda Kawhi Leonard ve arkadaşları geri gelseler de ilk çeyreği Heat 22-19 önde geçti.

İkinci çeyrek çok çekişmeli ve fakat dengeli geçti. LA Clippers takımındaki Harden, Leonard ve George’dan oluşan NBA All-Star oyuncu üçlüsü bu çeyrekte kendilerini göstermeye başladılar. Oyundaki denge skora da yansıdı: 43-43

İkinci yarıya Clippers takımı çok etkili başladı ve Leonard önderliğinde farkı 8 sayıya kadar açtı. Ardından oyuna yeniden denge gelse de üçüncü çeyreği Clippers 69-67 önde kapattı.

Son çeyrekte Leonard ve Harden işbirliğiyle gelen Clippers üstünlüğü vardı. Miami Heat’in skoru çevirme çabaları yetmedi ve maçı LA Clippers 103-95 kazandı.

Maça dair notlar:

  • Miami Heat takımında Jimmy Butler 21 sayı ve 3 ribaunt ve 3 asist ve Terry Rozier 17 sayı, 7 ribaunt, 5 asist ile maçı tamamladı.
  • Los Angeles Clippers takımında ise sahanın en iyileri 25 sayı, 11 ribaunt ve 4 asist ile Kawhi Leonard ve 21 sayı, 8 ribaunt ve 11 asist ile James Harden oldu.

img-4021.jpeg

img-4013.jpeg

img-4011.jpeg

img-4010.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.