Lastikleri kesen Teğmen çıktı

Lastikleri kesen Teğmen çıktı

Gece saat 01.30 sıralarında Medrese Alibey Mahallesi Talatpaşa Bulvarı üzerindeki ara sokaklarda çok sayıda aracın lastiği kesildi...

Edirne merkezde gece saatlerinde araçların lastiklerini kesen kişinin teğmen olduğu belirlendi.

Gece saat 01.30 sıralarında Medrese Alibey Mahallesi Talatpaşa Bulvarı üzerindeki ara sokaklarda çok sayıda aracın lastiği kesildi. Araç lastiklerinin kesildiğini öğrenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yeri inceleme ve diğer emniyet ekipleri araçların bulunduğu sokaklara geldi.

Olay yeri inceleme ekipleri, kesilen tekerler üzerinde araştırmalarını sürdürürken, diğer polisler lastikleri kesen şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Araştırmalar sonucu elinde kesici alet bulunan bir şahıs yakalandı. Emniyete götürülen şahsın, lastikleri kesen bir teğmen olduğu belirlendi.

Emniyette ifadesi alınan 24 yaşındaki A.G. isimli teğmenin, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan General Celalettin Alkoç Kışlası'nda görevli olduğu öğrenildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen teğmen, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından merkez komutanlığından gelen görevlilere teslim edildi.

Araç lastikleri kesilen vatandaşlar ise şahsın annesini tanıdıklarını ve yakın bir apartmanda oturduklarını söyledi. Şahsın yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle araçların lastiğini kestiğini ifade eden araç sahipleri, olayı gerçekleştiren kişinin teğmen olduğunu öğrendiklerini anlattı.

Bu arada, lastikleri kesildiği için yerinden oynamayan araç sahipleri, sabah saatlerinden itibaren lastiklerini değiştirmeye başladı.

CİHAN

 

Etiketler :