Latif Erdoğan'a canlı yayın öncesi saldırı!

Latif Erdoğan'a canlı yayın öncesi saldırı!

Latif Erdoğan, A Haber'de yayınlanan programa çıkmadan hemen önce iki kişinin yanına fotoğraf çektirmek için geldiğini ve birden saldırıya uğradığını söyledi.

MHP'li Meral Akşener'in kaseti olduğunu iddia ederek tepki toplayan A Haber yorumcusu Latif Erdoğan A Haber ekranlarında yayına çıkmadan önce saldırıya uğradığını iddia etti.

A Haber'de yayınlanan programa çıkmadan hemen önce iki kişinin yanına fotoğraf çektirmek için geldiğini ve birden saldırıya uğradığını söyleyen Erdoğan darp edildiğini açıkladı. Saldırının kaynağına dair kesin bir ifade kullanmayan Latif Erdoğan, hem Meral Akşener'i hem de Gülen Cemaati'ni işaret etti. Erdoğan, Meral Akşener'in "cari hukuk sonuç vermezse aramızda şerri hukuk devreye girecek, bu iftiranın şeriattaki karşılığı da 80 değnek cezasıdır" dediğini hatırlatarak "üzülerek söyleyeyim ki 80 olmadı daha yediğim sopa. Eğer o kanaldan geliyorsa bilsinler bunu da. Ama yine de ben bunun paralel yapı kaynaklı olduğunu da düşünüyorum" dedi.

"İKİ GENÇ FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YAKLAŞIP DARP ETTİ"

Canlı yayında olayın şokunu yaşayan Latif Erdoğan "İki genç geldi tam girişte. Fotoğraf çektirmek istediklerini söylediler. Siz kimsiniz demeden üzerime hücum ettiler, darp ettiler. Kendime geldiğimde, saldırı olduğunu anladığımda kaçtılar. Ben mertçe erkekçe tek başıma geziyorum. Devlet de koruma vermek istedi ama ben tek geziyorum, böyle bir sürü adamla saldırmak erkeklik değil bunu da bilsinler. Meral Akşener 80 sopa demişti ama üzülerek söyleyeyim ki 80 olmadı daha yediğim sopa. Eğer o kanaldan geliyorsa bilsinler bunu da. Ama yine de ben bunun sonuç olarak paralel yapı kaynaklı olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.