LAW'LER NERDE KULLANILACAKTI?

LAW'LER NERDE KULLANILACAKTI?

Poyrazköy cephaneliği iddianamesi, amirallere suikast planıyla ilgili ilginç detayları da gün yüzüne çıkardı

İddianameye göre, Poyrazköy'deki kazılarda çıkan, 15 dolu LAW silahının bulunduğu cephanelik, ikinci Ergenekon davası sanığı Levent Göktaş'a bağlı ekibin yapacağı eylemlerde kullanılacaktı.

POYRAZKÖY ŞÜPHELİLERİ GÖKTAŞ'IN EKİBİ

İddianamede Levent Bektaş, Emre Onat, ile Ercan Kireçtepe'nin de aralarında bulunduğu Poyrazköy sanıklarının Ergnekon tutuklusu emekli Albay Levent Göktaş'ın kontrolünde oldukları anlatılıyor.

EKİBE PERİNÇEK'TEN TALİMAT

Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit ile emekli Oramiral Metin Ataç'a suikast planıyla ilgili yürütülen soruşturmada şüphelilerin Kocaeli'ndeki adreslerinde ilginç bir not çıkmıştı. İddialara göre Ele geçirilen flash bellekte, Doğu Perinçek'ten Poyrazköy iddianamesinin bir numaralı sanığı Levent Bektaş'a gelen emirler yer alıyor.

"LEVENT BEKTAŞ'IN EKİPLERİNİN YERİNE YENİ EKİPLER KURULSUN. YENİ TİMLERİN OLUŞTURULMASINI MÜCAHİT ERAKYOL ALBAY ORGANİZE ETSİN. POYRAZKÖY'DE KALAN MALZEMELER KORUNAKLI BÖLGELERE DAĞITILSIN. KARARGAHIN EMRİ OLMADAN HİÇBİR OPERASYONEL EYLEM YAPILMAYACAK, BU KONUDA SON EMİR YETKİSİ LEVENT BEKTAŞ'INDIR."

Poyrazköy'de bulunan mühimmat ve Levent Bektaş'ta ele geçen Kafes Eylem Planı ile Ergenekon sanıklarından ele geçen silah ve suikast planlarıyla ilgili Savcılar dikkat çeken bir değerlendirmede bulunuyor.

"ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİRBİRİ İLE DOĞRUDAN BAĞLANTISI BULUNMAYAN EYLEM HÜCRELERİNİ KULLANARAK TOPLUMDA KAOS YARATACAK NİTELİKTE SANSASYONEL EYLEMLER PLANLADIĞI KANAATİNE VARILMIŞTIR."

Etiketler :