Lefter'den Kılıçdaroğlu'na gönderme

Lefter'den Kılıçdaroğlu'na gönderme

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Lefter iyi bir kaleciydi." sözünün hatırlatılması üzerine Lefter, "İyi ki kaleci dedi, başka bir şey demedi. Kaleci olsaydım çok gol yerdim." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, bir süredir tedavi gördüğü Özel Memorial Hastanesi’nden taburcu edildi. Lefter, Galatasaray Divan üyesi Yılmaz Toköz'ün de hazır bulunduğu basın toplantısında doktorlara teşekkür etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Lefter iyi bir kaleciydi." sözünün hatırlatılması üzerine Lefter, "İyi ki kaleci dedi, başka bir şey demedi. Kaleci olsaydım çok gol yerdim." ifadesini kullandı. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Atina'dan 23 Aralık’ta İstanbul'a getirilen ve Özel Memorial Hastanesi’nde tedavi gören Lefter Küçükandonyadis, taburcu edildi.

Taburcu işlemlerinin devam ettiği sırada eski takım arkadaşları ile basın mensuplarının karşısına çıkan Küçükandonyadis, “Doktorlara yürekten teşekkür ve tebrik ediyorum.” dedi. Tedavi süreci ile ilgili bilgi veren doktoru Deniz Şener, Lefter’in sağlığına kavuştuğunu ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Bugün hastaneden taburcu edeceklerini belirten Şener, “Maalesef bir takım rahatsızlıkları var ve devam etmekte. Kalp kapak ve damar rahatsızlığı nedeniyle şekeri nedeniyle bir takım tedavileri yakın takibi sürdürmek zorundayız. Onun için kendisini fazla yormadan burada sizlerle görüşmesini sağlayıp daha sonra odasına alıp insülini yaptıktan sonra ambulansla Maltepe’ye gidecek. Oradan ambulans botla Büyükada’daki evine götürülecek. Bakımı ve takibi sürecek. Orada sürekli irtibat içerisinde olacağız. Belirli aralıklarla da bazen bizim onu ziyaretemiz, bazen de onun buraya gelmesiyle takip ve tedavi devam edecek. Bugün takım arkadaşlarıyla birlikte burada olmaları ve de sağlığına kavuşmuş olması nedeniyle çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Memorial Hastanesi Kalp Damar Cerrarahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez de, tam anlamıyla efsanenin adaya döneceğini söyledi. Bundan sonra kalp kapaklarıyla ilgili problemleri yakından izleyeceklerini kaydeden Sönmez, “Bir ameliyat düşünmüyoruz. Çok iyi tedavi edildi. Zaman zaman hastanemize tekrar kabul ederek sağlığını devam ettirebilmesi için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz.” dedi.

Galatasaray Kulübü Divan üyesi Yılmaz Toköz ise Galatasaray’ı temsilen bugün kaptanları Muzaffer Sipahi ile geldiklerini belirterek şöyle konuştu: “Beşiktaş Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ve diğer arkadaşlarımızla hep birlikte bir organizasyon yaptık. Lefter’i iyi bir vaziyette taburcu edeceğiz. Ailesiyle birlikte sağlıklar dileriz.” Toplantı sonunda bir gazetecinin “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'ben Lefter sayesinde Fenerbahçeli oldum. Lefter büyük bir kaleciydi’ dedi. Sizi kaleci olarak hatırladığını söyledi.” hatırlatması üzerine Lefter, “İyi ki kaleci dedi, başka bir şey demedi. Kaleci olsaydım çok gol yerdim.” şeklinde konuştu. Lefter konuşmaların ardından taburcu işlemlerinin yapılması için servise çıkartıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :